*Nettavisen.*

Her bor du best på Manhattan i New York

Reklame
 

Foto: moxy-hotels.marriott.com

Her bor du rett ved Times Square skjermet bort fra kaoset, samtidig som du føler på det pulserende livet.

21.10.19 09:13

En tur til New York kan svi litt i lommeboken, i hvert fall hvis du velger å bo på Midtown Manhattan. Et hotelltips i den populære bydelen er Moxy NYC Times Square.

Som navnet tilsier, ligger hotellet ganske sentralt i New Yorks hektiske gate, i nærheten av restauranter, shopping og det meste New York har å by på.

Her bodde jeg i sommer under min en ukes ferie i The Big Apple. Hotellet er ganske enkel å finne, og ligger gjemt bak de aller hektiske gatene av Times Square.

Sjekk ut hotellet her.

Proff service

Oppholdet ble langt ifra bråkete enn det jeg hadde forestilt meg. Da jeg ankom hotellet etter en lang og forsinket flytur, ble jeg tatt godt imot av resepsjonisten.

Forsinkelsen førte til noe trøbbel med bestillingen, og oppholdet ble avbestilt rett før jeg tok den 40 minutter lange taxituren fra flyplassen. Heldigvis fant de raskt ut av det. Marerittet om å ikke ha et sted å bo i overfylte New York ble ikke oppfylt. I tillegg fikk jeg et gavekort med gratis hotellfrokost for én dag.

Førsteinntrykket var at dette er et renslig og moderne hotell. Personalet er svært imøtekommende og hjelpsomme. Blant annet fikk jeg to bonger fra en gavmild resepsjonist til å bruke for to glass med prosecco i den stilfulle hotellbaren.

Se bilder og bestill hotellet her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Dobbeltrommet på Moxy har nok med plass. Foto: moxy-hotels.marriott.com

Rommet

Moxy er et morsomt hotell med personlighet. Du kan se elementer av sirkus og retro hvor enn du går, men på en diskré måte.

Med tilgang til hårføner, freshe håndklær og hotellproukter, var jeg ganske fornøyd. Hotellvinduet gjorde at du fikk et lite glimt av gatene utenfor, men det var langt ifra bråkete. Her sov jeg godt i mykt sengetøy.

Det var housekeeping hver dag, så følelsen av å komme tilbake til et ryddig rom med et nytt sett av håndklær gjorde opplevelsen enda bedre.

Moxy er fordelt på 612 rom. Hvert rom har rask wi-fi, og en flatskjerm med muligheter til å sette på Youtube og Netflix fra mobilen.

Bestill overnatting hos Moxy her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Moxy Times Square har til og med en egen barber ved hotellobyen. Foto: moxy-hotels.marriott.com

Nå har hotellet også fått eget tatoveringsstudio. Blir det ny tatovering på deg i New York?

Legendarisk takbar

Hotellets beste fasilitet er uten tvil takbaren, Magic Hour, som du finner i tiende etasje. Med en herlig utsikt over glitrende skyline og Times Square, føles New York-turen komplett.

Det er muligheter for å spille minigolf i fylla, eller bare sette seg ned på den roterende barplassen med en drink. Magic Hour fungerer også som et populært utested for mange New York-ere, så her er det mye liv i helgene.

Se flere hoteller i New York her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Hotellet har et ganske unikt, men kult konsept. Her på takterrassen. Foto: moxy-hotels.marriott.com

Får du plutselig lyst på is kan du teste ut hotellets iskrem-automat.

I tillegg til egen barber, iskrem-automat, restaurant, takbar og eget tatoveringsstudio, har hotellet også andre fine fasiliteter. Treningsrommet er åpent i 24 timer, og de tilbyr også yogatimer på takterrassen.

Det som trekker litt ned er at hotellfrokost ikke er inkludert i prisen. Når det er sagt, så er det mye mer spennende å utforske hva New York har å by på av kafeer. Ellers er prisen per natt ikke så verst til å være et topphotell med en perfekt beligenhet.

Bestill et opphold på Moxy Times Square her.

Følg Reisetips på Instagram!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag