*Nettavisen.*

Hotellkupp: Disse spahotellene får du på salg nå

Reklame
Young attractive woman laying on the deck chair and relaxing. Young woman laying on the deck chair indoors by the pool relaxing and enjoying herself.

Alle trenger et lite avbrekk av hverdagens travle dager. Foto: (iStock)

Å booke seg inn på et deilig spa-hotell og nyte pleie av kropp og sjel – hvem sier vel nei til det? Tilbring en helg eller en natt på spahotell uansett årstid. Alle trenger et lite avbrekk av hverdagens travle dager. I samme slengen kan du oppleve noen av Norges fineste byer.

Nå kan du gjøre et hotellkupp på spahoteller og hele 125 andre fantastiske hoteller. Nordic Choice er i gang med en flott kampanje som gir deg opptil 30% rabatt med hotellopphold i sommer. Tilbudet gjelder for reiseperioden 18. juni - 16. august.

Book senest 7. juni 2020. Bestill her!

Om du skulle befinne deg i Danmark, Sverige eller Finland gjelder sommersalget også der på et stort utvalg av hoteller.

Vi har plukket ut noen av våre favoritter.

The Thief – Thief SPA Oslo

Klikk på bildet for å forstørre. The Thief

På Oslos prakthotell på Tjuvholmen kan du nyte Oslofjorden i fulle drag, spise fantastisk mat basert på nordiske råvarer, ta en spabehandling, spise frokost så lenge at du går rett over i lunsj, og tusle over på Astrup Fearnley-museet i tøflene (vel nesten da, men du får gratis inngang som gjest på The Thief).

Bestill en kjærlighetspakke med 5-retters middag på restauranten Fru K og book deg inn på en klassisk massasje eller prøv en ny og mer spennende behandling som Thief Shiatsu i et av verdens 25 aller beste spa (ref. Condé Nast Traveller).

Her finner du hotellet

Farris Bad, Larvik

Klikk på bildet for å forstørre. Farris Bad

Farris Bad, som er Nordens største Spa-hotell, har en idyllisk beliggenhet ved Larviksfjorden, og kan tilby 2500 kvadratmeter med spa-areal etablert på en ekte mineralholdig kilde. På behandlingsmenyen finner du blant annet kroppsinnpakninger, algebehandlinger, luksusskrubb og en rekke duobehandlinger for deg som ønsker en romantisk opplevelse.

Det store spa-anlegget har Nordens største og mest innholdsrike avdeling, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte mineralholdig kilde.

Her finner du hotellet

Norefjell ski & spa, Norefjell

Klikk på bildet for å forstørre. spa Norefjell Ski og Spa

Godt under to timer fra Oslo finner du Norefjell ski og spa hvor du kan kombinere spa med nydelig natur. Her får du et spa med fokus på det nordiske (tenk gran, furu og fjellvann).

Her finner du mange muligheter, et stort vannområde og flere behandlingstilbud. Eksempel på behandling:

Her finner du hotellet

Quality Hotel og Resort Skjærgården, Langesund

Klikk på bildet for å forstørre. Quality Hotel & Resort Skjærgården

Dette er ikke helt et spahotell i seg selv. Her finner du nemlig en stor, innendørs badepark. Det er vel hva vi ville omtalt som det nærmeste du kommer et spa for hele familien. Langesund ligger for øvrig ikke langt fra Porsgrunn og Skien.

Her finner du det

Quality Hotel Grand Kongsberg, Kongsberg

Klikk på bildet for å forstørre. Quality Grand Hotel Kongsberg

Quality Hotel Grand Kongsberg ligger i sentrum av Kongsberg. Hotellet er moderne med stemningsfull restaurant, festsal, bar og et deilig spaanlegg. I herlige GruveSpa kan du nyte en rekke behandlinger tilpasset dine ønsker. Du kan også ta en svømmetur i bassenget, slappe av i boblebadet eller varme deg i badstuen.

Du finner hotellet her

Quality Hotell Sarpsborg, Sarpsborg

Klikk på bildet for å forstørre. Quality hotell Sarpsborg

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg by, bare en kort kjøretur fra Oslo. Her finner du flotte Superland, et aktivitetssenter hvor det ikke må være strålende sol for at man skal kose seg og ha det bra, samt minigolf og lekelabyrint. Badeland er hotellets 2000 kvadratmeter store badeeldorado som består av blant annet svømmebasseng, boblebad, strømkanal, sklier og installasjoner. Her er det lagt godt til rette for aktiviteter for både barn og voksne. Dette kan kjøpes i tillegg til hotellovernatting.

Du kan lese mer om hotellet her

Sjekk ut alle de 152 hotellene som er på salg her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag