*Nettavisen.*

Kun i dag: Triple bonuspoeng på alle hotell-bookinger

Reklame
 

Skal du på tur så er dette dagen å booke hotell på.

Hvis du booker hotell hos Nordic Choice Hotels i dag, den 30.september, så får du triple bonuspoeng.

Det vil si at hver krone du bruker blir til 3 bonuspoeng, mot normalt 1 bonuspoeng. Får du 7 500 bonuspoeng på dette programmet kan du få gratis overnatting.

Det er hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia og Litauen med på tilbudet.

NB! Det lønner seg å være rask for å sikre deg rom på hotellet du ønsker på datoene det passer for deg.

Her finner du tilbudet

Klikk på bildet for å forstørre.  

Clarion Hotel The Hub

I forkant av åpningen til nye Clarion Hotel The Hub den 1.mars hadde milliardæren sendt ut nabovarsel om en gratiskonsert på Jernbanetorget i Oslo med Ina Wroldsen, Arif, Amanda Delara og Lind.

På selve åpningsfesten ankom Petter Stordalen med stil. Han ziplinet susende høyt over bakken før han landet på scenen. Kvelden ble rundet av med heftige fyrverkerier fra taket på den nyoppussede bygningen.

Les mer om hotellet her.

Norges største hotell

Det ikoniske hotellet er tidligere kjent som Clarion Hotel Royal Christiania. Hotellet stengte nemlig dørene i 2016 og startet et stort oppussingsprosjekt for å bygge ut hotellet og freshe opp fasilitetene.

Det som nå er Norges største hotell midt i Oslo sentrum, tilbyr 810 hotellrom med konferansefasiliteter på 3000 kvadratmeter. Ellers tilbyr hotellet Bon Bon Bar med utsikt over byen og et treningsrom på 180 kvadratmeter i underetasjen.

Les også: Dette er Norges 25 beste hoteller 2019

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.