De er bestevenner og de bor i solens land, vet du hvem det er? Det gjør i hvert fall tusenvis av norske barn. Lollo og Bernie er nok sommerens høydepunkt for veldig mange norske barn (og foreldre).

Les artikkelen her!

Vings maskotter på norske hoteller

En unik sommerferie står oss i vente, og mange foreldre lurer nok på det samme. Hvordan skal barna underholdes frem til skolestart? Barnas aller beste venner, Lollo og Bernie, har løsningen. Denne sommeren kommer de med lek og dans fra solens land til norske hoteller for å hilse på alle sine norske venner.

Trykk her - redd sommeren!

Sier ikke Lollo og Bernie deg så mye? Vi snakker om giraffen og bjørnen som passer på barna dine når du er på sydenferie.

Avbrekket du leter etter denne sommeren får du garantert på en av disse tre norske hotellene:

Mellom 26.juni og 26.juli

Mellom 26. juni og 26. juli står Lollo og Bernie klar på de tre hotellene for å underholde dine barn. Har du barn mellom 0 og 7 år, kan barna (i følge med voksen) bli med på Lollo & Bernies barneklubb der det arrangeres leker, aktiviteter og forskjellige arrangementer.

For barna mellom 8 og 11 år finnes konseptet Teen Lounge. Her kan barna finne seg ferievenner, spille bordtennis og bli med på ulike typer aktiviteter som arrangeres flere ganger daglig.

Book ditt hotellrom her!