Om du tenker å ta turen over dammen til englenes by, Los Angeles, anbefaler vi at du bor i Hollywood i noen dager. Hollywood er selve symbolet på "The American Dream", og er du heldig kan du spotte en kjendis på vei til en kinopremiere eller på kafé.

Se hoteller i Hollywood her.

Følelsen av luksus

Det eksklusive hotellet Loews Hollywood Hotel ligger akkurat på grensen til Hollywood Hills. Her kan du nyte den spektakulære utsikten til det ikoniske Hollywood-skiltet og Los Angeles by.

Hotellet har over 600 rom og suiter, og av fasiliteter kan vi nevne basseng på taket, samt trenings- og yogastudio. For spesielt interesserte er det også mulig å booke en panorama-suite med piano fra 29 000 kroner.

Funfact: Loews har blitt brukt til innspilling av American Horror Story sesong 5.

Les mer om hotellet her.

Perfekt beliggenhet

I solskinnsstaten California er det gode temperaturer for oss nordmenn stort sett hele året. Vi kan vel ikke si at det er få av oss som drømmer om lange sandstrender, palmer, den avslappende kulturen og flotte opplevelser.

Loews ligger i perfekt gåavstand til både Walk of Fame, Madame Tussauds, Dolby Theatre, Sunset Boulevard og kjøpesenteret Hollywood&Highland. I tillegg er det kun en liten kjøretur til Universal Studios, Disneyland, Six Flags Magic Mountain og Warner Bros' studioomvisning. Med andre ord har du ikke tid til å kjede deg!

Hollywoods lekreste hoteller

Ikke langt unna finner du flere flotte hoteller som er både moderne, sjarmerende og har mye historie. Her er et knippe hoteller i Hollywood som også er verdt å sjekke ut.

Chateau Marmont, West Hollywood

Helt siden begynnelsen av Hollywoods glamorøse dager har boutiquehotellet Chateau Marmont vært et oppholdssted for filmstjerner og kjendiser. Hotellet er designet for å ligne et slott og har flere skjulte inn- og utganger.

The Hollywood Roosevelt, Hollywood

Dette hotellet ligger der Hollywood Walk of Fame starter og på andre siden av Chinese Theatre. Det er et historisk hotell i spansk stil, kjent for å være stedet der den første Oscarutdelingen ble holdt i 1929.

Mondrian Los Angeles, West Hollywood

Et luksuriøst hotell i hjertet av Sunset Strip. Her kan du sole deg ved bassenget (ett av Los Angeles' mest populære) på dagtid og nyte fantastisk utsikt over Los Angeles by. På kveldstid blir stedet gjort om til en skybar med cocktails og DJs.

W Hollywood, Hollywood

Moderne og hipt hotell med en gigantisk atriumslobby. Klientellet er ofte litt yngre, og her kan du feste ved bassengområdet på takterrassen. På kvelden blir lobbyen omgjort til en lounge med forfriskende drinker og DJs.

The London West Hollywood at Beverly Hills, West Hollywood

Dette hotellet er mest kjent for å være LAs lekeplass for rock 'n' roll-stjerner og andre kjendiser. På The London West Hollywood kan du slappe av ved svømmebassenget på taket og nyte utsikten over byen. Du kan også spille tennis, dra på treningssenteret eller nyte en massasje ved hotellets spa.