Det er ingenting som er særlig mye bedre enn å legge seg ned i en deilig hotellseng for å slappe av, nyte et avbrekk og ha tid nok til å ta den ekstra timen.

Du trenger ikke å reise langt for å unne deg litt luksus i hverdagen. Nå får du en flott mulighet til å oppleve Nordic Choices unike hoteller og resorter i sommer. Dette er et spesialtilbud for deg som er leser av Nettavisen. Bo 3 netter og betal kun for 2!

Spesialtilbudet gjelder 34 håndplukkede luksushoteller i Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Book senest 30. juni 2020! Les mer om spesialtilbudet her.

Tilbudet gjelder for reiseperioden 18. juni - 30.september 2020. Velg hotell og klikk på «Bestill nå» for tilgjengelige datoer og priser. Oppholdet kan endres eller kanselleres helt frem til klokken 16.00 på ankomstdagen.

Her er noen av våre absolutte favoritter:

Villa Copenhagen, København, Danmark

Villa Copenhagen er en ny sosial scene i København som blander fortiden, nåtiden og fremtiden sammen i en inspirerende og lekfull atmosfære. Dette unike hotellet ligger i den statlige bygningen som tidligere var postens hovedkontor i Danmark. Her blir du skjemt bort med opplevelser og vakre omgivelser.

Sjekk ut Villa Copenhagen her

Amerikalinjen, Oslo, Norge

Et levende boutiquehotell designet for den moderne utforsker. Utenfor døren pulserer urbane og kulturelle Oslo, med alt det beste byen har å tilby i umiddelbar nærhet.

Du finner hotellet her

Farris Bad, Larvik, Norge

Norges mest eksklusive spahotell med 2500 kvadratmeter spaanlegg. Hotellet har en fantastisk utsikt over både fjorden og strandfronten. Med én fot på land og én fot i vannet er dette unike og eksklusive spahotellet noe helt for seg selv.

Sjekk ut hoteller her

Strömstad Spa & Resort, Strømstad, Sverige

Strømstad Spa & Resort er et moderne sparesort som ligger midt i den fantastiske skjærgården i Bohuslän, på Sveriges vestkyst. Det er en plass for gjester som elsker golf, seiling, hav, svenske skalldyr, eksotisk natur og avslappende spaopplevelser. Her får du alt det svensk skjærgårdsidyll har å by på - og mer til.

Les mer om Strømstad Spa og Resort her

Son Spa, Son, Norge

Son Spa er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, hvor sunnhet og velvære står i fokus.

Du finner spahotellet her

Skt. Petri, København, Danmark

SKT. PETRI ligger i hjertet av København latinske strøk. Et unikt hotell med design og personlig service utover det vanlige. Her vil du kunne oppleve følelsen av avslappet luksus.

Sjekk ut hotellet her

Christiania Teater, Oslo, Norge

Hotel Christiania Teater er et unikt boutiquehotell i hjertet av Oslo. Et moderne botiquehotell med sjel i veggene, som ligger bare 2 minutters gange fra Nationaltheateret stasjon. Her får du stilfull eleganse i et av Oslos mest stilige og egenartede hotell.

Du finner hotellet her

Yasuragi, Saltsjø-Boo, Sverige

Yasuragi er en fredfull oase hvor du kan nyte japanske bad, aktiviteter, behandlinger og fire unike restauranter. En helhetsopplevelse i et miljø inspirert av det beste fra Japan, bare 20 min fra Stockholm.

Sjekk ut Yasuragi her

Hotel F6, Helsinki, Finland

Hotell F6 er et stilig og elegant innredet familieeid hotell i sentrale Helsinki, i kort avstand til både shopping, kultur og populære Esplanadparken. Personalet er som en stor familie og det gjennomsyres i alt som gjøres på hotellet. Hotel F6 blir fort din nye favoritt i Helsinki.

Du finner hotellet her

Du finner spesialtilbudet her