*Nettavisen.*

Nå kan du oppleve Geiranger uten turistkaos

Reklame
Geirangerfjorden

Foto: Nettavisen / Silje Grønning

Unik mulighet til å oppleve Geiranger på sitt beste.

22.06.20 15:56

Geirangerfjorden, selveste juvelen blant alle fjordene i Norge, er et reisemål for mange. Det er ikke for uten grunn at stedet står på UNESCOs verdensarvsliste. Den dype, vakre fjorden er omkranset med dramatisk høye fjell og høye fossefall. Rett og slett et sted som bare må oppleves.

Her finner du hoteller i Geiranger.

Jeg hadde selv dette stedet på min bucket list, og senest ifjor valgte jeg å dra for å oppleve plassen. Dessverre så la den store folkemengden av turister over alt i den lille bygda en liten demper på opplevelsen.

I år er derfor en unik mulighet. Aldri før så sent i sesongen har det vært så mange ledige hotellrom i Geiranger. Nå kan du oppleve Geiranger og nyte naturen til det fulleste, uten turistkaos.

Hotell Geiranger

Hotell Geiranger finner du midt i sentrum av Geiranger, og er det mest sentralt beliggende hotellet i Geiranger og ligger kun 3 minutters gange unna fergeterminalen. Her er alt av restauranter og butikker rett rundt hjørnet.

Klikk på bildet for å forstørre. hotell geiranger

Her finner du hotellrom med utsikt utover fjorden midt i hjertet av Geiranger. Rett nedenfor hotellet foregår det også en rekke utflukter til sjøs, blant annet RIB-safari kjøres ut fra havnen.

Klikk på bildet for å forstørre. Hotell Geiranger soverom.

Her kan du booke rom på hotell Geiranger.

Havila hotell Geiranger

Havila hotell befinner seg også i sentrum av Geiranger. Her også får man fantastisk utsikt fra hotellrommene.

Klikk på bildet for å forstørre. Hotell Havila

Hotellet har en flott hotellterrasse gir deg panoramautsikt over den vakre Geirangerfjorden.

Her også bor du nært til fergekaia og alle utfluktene man kan delta på ute på fjorden. Det er også mulig å leie kajakk for de som ønsker en mer privat sightseeing.

Klikk på bildet for å forstørre. hotell havila

Her kan du booke rom på Havila hotell Geiranger.

Hotell union Geiranger bad & spa

Bare noen få minutters gange oppover fra sentrum, finner vi hotell union Geiranger bad & spa. Hotellet har som det sier i navnet, både badebasseng og spa-avdeling, og er det ultimate hotellet for deg som ønsker en skikkelig luksusopplevelse.

Klikk på bildet for å forstørre. hotell union.

Dette hotellet er plassert rett ved siden av Storfossen, og gåturene ned til sentrum kan med fordel legges langs denne spektakulære fossen.

Klikk på bildet for å forstørre. union hotell

Her kan du booke rom på hotell union Geiranger bad & spa.


Grande fjord hotell

I idylliske omgivelser, med fjell i bakgrunnen og sjøen rett utfor, finner vi flotte Grande fjord hotell. Dette hotellet ligger et par kilometer utenfor selve sentrum av Geiranger, og er godt egnet for deg som ønsker enda roligere omgivelser.

Klikk på bildet for å forstørre. Grande fjord hotell

Grande fjord hotell

Nedenfor hotellet ligger det en campingsplass og et fint badested. Selve hotellet gir en litt herskapelig sjarm med sine store og lyse rom, med store vindu og god utsikt.

Klikk på bildet for å forstørre. grande fjord hotell2 Grande fjord hotell: Det er store vinduer rundt om på hotellet, slik at naturopplevelsen kan oppleves til det fulle.

Her kan du booke rom på Grande fjord hotell.


Hotell utsikten

Helt øverst, det første hotellet du ankommer før du kjører nedover dalen til sentrum av Geiranger, treffer vi på hotell utsikten. Her får man, som navnet tilsier, særdeles god utsikt over Geirangerfjorden. Dette er for mange forbipasserende et stoppepunkt langs veien for å kunne ta fine bilder og nyte utsikten.

Klikk på bildet for å forstørre. Hotell utsikten

Hotellet er også for mange selve utgangspunktet for å gå turer oppover i fjellene for ytterligere utsikt. Rommene på hotellet er små og sjarmerende og mange hotellrom har fantastisk utsikt over Geirangerfjorden.

Klikk på bildet for å forstørre. hotell utsikten hotellrom

Her kan du booke rom på hotell utsikten.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.