Gå til sidens hovedinnhold

Norefjell Ski og Spa: Vinterparadiset alle bør oppleve

Å nyte helgen på skitur eller på et spahotell er virkelig som balsam for sjelen. Norefjell Ski og Spa byr på dette og mye mer.

Norefjell Ski og Spa er kjent som et av Norges beste skihoteller, og har vunnet flere priser både nasjonalt og internasjonalt. Senest i 2020 ble høyfjellshotellet kåret til Norway's Leading Resort av anerkjente World Traveler Awards.

På Norefjell kan du oppleve ro og velbehag med eller uten ski på bena - kun 1,5 time fra Oslo. Her er fem gode grunner til hvorfor du bør booke deg et opphold.

1. Norefjell Skisenter

Om vinteren er det skisenteret som lokker mange besøkende. Utenfor hotelldøren finner du nemlig Norefjell Skisenter som har Nord-Europas største fallhøyde i heisanlegget. Skisenteret består av 14 heiser, 30 nedfarter og løyper som passer alle nivåer.

Du finner også egen skøytebane og akebakke i umiddelbar nærhet. Du kan leie både skøyter, ski og akebrett på hotellet.

Andre aktiviteter i nærheten er turløyper som strekker seg over 200 kilometer. En av hotellets favoritter er løypa til Høgevarde, hvor du hele tiden går på høyfjellet med flott utsikt.

Grunnet Covid 19 er det begrenset kapasitet på skipass, og dette må bestilles på forhånd.

Les mer om hotellet og bestill her

2. Høy komfort

Norefjell Ski og Spa er et ganske stort hotell fordelt på 244 rom (121 dobbeltrom og 123 suiter). I tillegg disponerer hotellet 161 leiligheter i landsbyen.

Her kombineres lune møbler med moderne fasiliteter for høy komfort. Interiørstilen skal skape en relasjon mellom området, resortet og rommet, der spennende design gir en følelse av fjellets gleder.

For deg som ønsker å ha med hunden på fjelltur er den også hjertelig velkommen. Rengjøringsavgiften er 250,- for dobbeltrom, og 500 for suite og leiligheter.

Her kan du booke rom

3. Velvære og spa

Det er fokus på totalt avslapning som er hotellets hovedmål for deg som gjest. Unn deg en velfortjent massasjetime (det oppfordres til å bestille behandling i god tid) eller ta en obligatorisk tur innom spaavdelingen som nå kun er åpent for hotellets gjester (inngang må bestilles på forhånd).

Gjester som booker minst 50 minutter spabehandling får gratis inngang til Velvære Spa samme dag.

Unn deg en rekke tropiske dusjer, og fotbad hvor du selv bestemmer temperaturen. Velg mellom to badstuer, en finsk sauna eller en mildere sauna om den finske er akkurat litt for varm. I samme område finner du boblebad, treningsrom og et romslig basseng. På grunn av Covid 19 er det en del tilpasninger i driften. Det er derfor et lite tillegg for inngang til bassengområde og treningsrom.

Les mer og bestill opphold her

4. Frokost og middag

I hotellets fjerde etasje ligger Restaurant Fjellet med sine store vinduer med godt lys. Her kan du nyte både velsmakende frokost og middag. Under pandemien er det selvsagt restriksjoner, og du kan velge mellom frokost a la carte (en fast meny) eller egen frokostpose som kan hentes i restauranten. Det er innført frokosttider for å minimere kø og antall gjester på samme tid.

På middagsmenyen er det også tilbud om fast meny som treretters, pizzameny eller a la carte. Det er begrenset med plasser, så her gjelder det å bestille bord i god tid. I hotellets Pizzeria er det egen sportsbar åpent hver dag 10 til 22.

Benytt deg av kampanjen til Nordic Choice og få 20 prosent på en hotellweekend på alle hoteller her

5. Kampanjetilbud

Nå har Nordic Choice Hotels kampanje på hotellweekender - dette gjelder også på Norefjell Ski og Spa.

Bo minst to netter på et av hotellene og få 20 prosent rabatt på hele oppholdet. Sen utsjekk er inkludert! Og du kan avbooke kostnadsfritt frem til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Du finner kampanjen under fanen "weekend" på forsiden her

Covid 19-tiltak

Har du bestilt et opphold gjennom Nordic Choice Hotels før 28. februar 2021 og ikke kan reise grunnet reiserestrikjoner?

Da kan du få booke om denne bookingen til en senere dato uten avgift (inntil 11 mnd frem i tid), eller du kan få utstedt et reisegavekort (gyldig på hotellet du booket 12 mnd frem i tid) tilsvarende beløpet du har betalt.

Se flere av Norges råeste skihoteller her

Les også

Slik kler du deg til vinterens løpeturer

Les også

Son Spa: Finn roen på et av Norges beste spahoteller