Opplev spektakulære Andrea Bocelli i hans hjemby

Reklame

Foto: (travelmaker.no)

Få en magisk opplevelse i det vakreste av Italia.

11.04.19 09:38

Utenfor Lajatico i Toscana – en liten by med knapt 2.000 innbyggere – finner du spektakulære Teatro del Silenzio. Her finner sted en av året store musikalske begivenheter.

For 14. gang i år inviterer byens store sønn Andrea Bocelli til en spektakulær utendørskonsert 25. juli - en hyllest til naturens skjønnhet og hans barndomshjem. For dette arrangementet har Bocelli bygget et utendørs amfiteater i dalen som har tilhørt familien hans i generasjoner. Her samler han musikkvenner og fans fra verden over til en magisk midsommeropplevelse.

Opplev en av verdens beste musikkopplevelser

Forestillingen er svært ettertraktet, og det er et begrenset antall billetter. Dette er en unik mulighet til å oppleve en av verdens mest berømte operasangere i hans egen hjemby.

Vi har fått en spesialrabatt for alle våre lesere. Som Nettavisen leser får du 1.500 kr i avslag per billett hvis du bestiller innen 22. april. Bruk koden NETTAVISEN.

Du kan lese mer om turen her!

Foto: (travelmaker.no)

Slik er programmet

Onsdag 24. juli:

Avreise fra Oslo Gardermoen til Italia. Bussen kjører turdeltakerne til hotellet i Pisa for innsjekking. Felles velkomstmiddag på hotellet.

Torsdag 25. juli:

Frokost på hotellet. Egen guide tar turdeltakerne med på en spennende byvandring i Pisa. På agendaen står det Mirakelplassen med den fantastiske katedralen, dåpskapellet og klokketårnet – bedre kjent som «Det skjeve tårn i Pisa». På kvelden er det tid for turens høydepunkt: Andrea Bocellis årlige forestilling i hjembyen Lajatico. Buss kjører deg begge veier.

Fredag 26. juli:

Frokost på hotellet. I dag blir det utflukt til den sjarmerende byen Lucca med sin intakte bymur som omkranser hele sentrum. Guiden tar deltakerne med på byvandring i denne flotte byen. Turen videre går til vingården Fattoria del Poggio, der vi spiser en deilig lunsj og får drikke noen av vinene de produserer her, før bussen kjører oss tilbake til Pisa. Kvelden er til egen disposisjon.

Lørdag 27. juli:

Frokost på hotellet. Buss til flyplassen for hjemreise til Oslo Gardermoen.

Det er mulig å forlenge oppholdet i Italia.

Du kan lese mer om operaturen og bestille her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.