Påskeferien er en fantastisk periode å leie hytte på fjellet. Da opplever man Norge på sitt beste med snøkledde, vakre fjell og sterk sol.

Enten man foretrekker å gå på langrenn, kjøre slalåm eller kose seg på hytta med Kvikk Lunsj og en god bok, er en hytte på fjellet en virkelig fin opplevelse.

Se flere hytter hos Nettavisen Hytteopphold

Det er lurt å bestille påskeferien 2021 (uke 13) allerede nå om du har tenkt deg på en hyttetur i Norge.

Nettavisen Hytteopphold kan du leie eller leie ut hytte gjennom en ganske enkel prosess. Jo tidligere du er ute med å bestille, jo bedre.

Vi har sett på hytter i nærheten av skiløyper og naturlandskap. Om skibakker ikke er din høyeste prioritering, er det fortsatt ganske idyllisk å bo på hytte.

Her er noen hytter som har ledig i påskeferien 2021:

Storhytte i Rondane

Tine Tunet er perfekt for storfamilien eller vennegjengen. Hytta disponerer 6 familierom med hver sin inngang. Rommene har både hems (fire sengeplasser) og dobbeltseng.

Det er eget bad, og med seperat inngang til stort felleskjøkken/stue/spiserom med peis. Du får hytten ferdig pålagt sengetøy og med håndklær. I tillegg bor du her i nærheten av Rondablikk Høyfjellshotell.

Les mer om hytta her

Sjelden flott perle i Rondane

Denne moderne, sjarmerende hytta ligger kun 100 meter fra Rondablikk Høyfjellshotell, hvor du kan benytte hotellets fasiliteter.

Utenfor finner du svært gode løypenett for langrenn. Hytta er fordelt på en stor stue med kjøkken, hems med seks sengeplasser og tre andre sengeplasser med bad.

Les mer om hytta her

Søya hytteutleie

Velkommen til "Ørnhuset" , ei koselig og velutstyrt hytte på en gard omgitt av kyr og sauer. Hytta har fem soverom, liggplass til åtte og godt utstyrt kjøkken.

Her kan du nyte vakker utsikt, la roen senke seg, eller la naturen friste til turer med eller uten fiskestang. Robåt er tilgjengelig. Havet er kun 30 min unna.

Les mer og bestill her

Storhytte i Rondane

Flott storhytte i sentrale Rondane inneholder tre soverom, to bad ,badstu, stor stue og stort kjøkken. Stor sovehems med seks sengeplasser. Terrassen er solrik med utsikt mot fjell og vann.

Bade-og fiskemuligheter er ikke langt fra hytten. Ski og tursko tar du på og går rett ut i løype nettet / tur terrenget. Hytten har alle fasiliteter inkl wifi.

Les mer og bestill her