Det aller første du må tenke på når du skal på ferie er hvor du ønsker å reise og hva du vil ha ut av den.

Tur til Alpene

Et perfekt reisemål tidlig neste år er selvfølgelig Alpene. Alpene er Europas største fjellområde og ligger i hele seks land. Hvis du skal på skireise er det Østerrike, Italia og Frankrike som gjelder. Hos alpereiser.no kan du booke over 250 heisnære hoteller og turene passer for både par, venner og grupper.

Her kan du finne skireiser og Alpetur

Ferie i Norge og Norden

Nordiske ferier blir bare mer og mer populært, og er kanskje hakket mer klimavennlig enn å fly til en solrik destinasjon sør i Europa. Da har du muligheten til å selv bestemme det meste. Skal dere kjøre og må leie bil? Det kan du leie her. Det er veldig koselig å gå sammen med flere og leie et feriehus. Kanskje dere endelig kan bo i et hus med basseng i hagen mens barna løper fritt og spiser is. Både Norge, Sverige og Danmark har veldig fine feriedestinasjoner. Om du foretrekker å bo på hotell og få frokosten servert og senga redd opp, kan du booke hotell her.

Her kan du leie feriehus i Norden + Tyskland

Lei bil her

Lei hotellrom her

Ferie i Europa

Sør-Europa er fortsatt den mest solsikre destinasjonen for oss bleke nordmenn, og vi elsker å reise til både Spania, Hellas og Italia. Kanskje du skal leie et feriehus og en bil, og kjøre rundt omkring?

Feriehus leier du her

Fly+hotell finner du her

Lei bil her

All inclusive

Er du av typen som elsker å ligge ved solsenga og slappe av hele dagen, lese en bok i fred og ro og drikke paraplydrinker? I så fall vet du hva du skal gjøre. En perfekt ferie for deg er en ferie med all inclusive der du ikke trenger å løfte en eneste finger hele oppholdet.

All inclusive kan du booke her

Dra på en ekspedisjon eller opplevelsesreise

Er det én ting du må gjøre i løpet av livet, så er det å reise på en ekspedisjon eller opplevelsesreise. Det er ikke måte på destinasjonene du kan velge mellom. Antarktis, Nepal, Grønland, eller hva med å rett og slett booke "Destinasjon Ukjent" der ingen vet hvor turen går?

Her kan du booke en ekspedisjons- og opplevelsesreise

Men det aller viktigste er, uansett hvor du skal på tur, godt reiseutstyr og en solid koffert eller sekk. Hos nettbutikken Chillout Travel Store finner du alt du trenger til reisen og her kan du finne en kvalitetskoffert fra Samsonite.