Ifølge Apollo har Hellas utmerket seg som en soleklar høstfavoritt blant nordmenn i år, og i snitt er 9 av 10 pakkereiser solgt. Kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera, mener at Hellas ville tronet topplisten året rundt hvis temperaturen hadde holdt seg over 20 grader.

– Dessverre er sesongen over i løpet av oktober, men til gjengjeld er høsten kanskje den beste årstiden å reise dit på, sier hun.

Dersom du vurderer å booke pakkereise til Hellas, bør det gjøres raskt, er oppfordringen. Hos Hotels får du enkel og fin oversikt over gode bosteder.

Finn og sammenlign flybilletter her

Athen som ny storbyfavoritt

Høsten er også høysesong for storbyreiser. Listen over de mest populære byene holder seg stabilt med London, Roma og Barcelona på topp, men i år kan reisearrangøren også melde om noen spennende utfordrere.

Les også saken: 10 gode hotellvalg i Barcelona

New York er tilbake for fullt, og verdensmetropolen har tatt igjen både Paris og Praha i salgstoppen, men den største overraskelsen kommer derimot fra Hellas: Athen er nemlig byen som øker raskest!

Sjekk ledige hoteller i Athen her

– Ytterst få forbinder Hellas med langhelger, så det er utrolig gøy å se at Athen nå klatrer i rekordfart. Her innfris alle storbybehov man måtte ha, særlig for en voksenferie; fra gastronomi, shopping og uteliv til eventyrlige severdigheter. Det er med andre ord bare å føre opp byen på listen sin, sier Rivera.