Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk disse eksklusive hyttene på Mjøsli

Stadig flere nordmenn får øynene opp for Mjøsli. Her er hyttene som gir deg hakeslepp.

Hytteområdet Mjøsli er en helårsdestinasjon som lenge har vært populært blant utenlandske turister, kun én time fra Oslo. Nå har også norske gjester fått øynene opp for området. Noen gode grunner er fantastsk utsikt over Mjøsa, heftig villmark og hytter med høy standard.

Du kan enkelt bestille opphold på Mjøsli hos Hytteopphold her

- Området har flotte turmuligheter i alle årstider og er tilrettelagt for familier. Med trampoliner, fotballbane, grillhytte og ikke minst en liten geiteflokk, er det mye å ta seg til på Mjøsli for barna, sier Tormod Tvinnereim, daglig leder i Mjøsli Hytter og Naturpark.

Fra Mjøsli har du tilgang på store friluftsområder i Stange og Eidsvoll kommune, med skoger, stier, dyreliv, vann og kulturliv. Mjøsliplassen ved idylliske Lysjøen egen grillplass og robåt til disposisjon for gjestene.

Her er noen av de eksklusive hyttene du kan finne på Mjøsli.

Konglehytta

Den mest populære hytta er Konglehytta, en minihytte med plass til to. Den har en særegen utforming basert på samme byggetradisjon som stavkirkene, og den har også en frittstående badstu.

De fleste som leier hytta er par i alle aldre som ønsker seg en romantisk helg.

Se nærmere på konglehytta her

Storstua Mjøsli

Storstua på Mjøsli er den største hytta og brukes også til større samlinger ettersom den kan ha opptil 25-30 gjester til bords. Rett ved siden av Storstua ligger Lillehytta.

Om det er en større gruppe som ønsker å reise sammen leier de gjerne begge to for å ha nok senger, men de bruker da Storstua når alle samles.

Se nærmere på Storstua her

Villa Heidi

Villa Heidi er veldig populær blant familier. Hytta er på 140 kvm, som inkluderer blant annet jaccuzzi og utendørs lekestativ.

Med fire soverom og ni senger kan flere generasjoner reise sammen, eller en større vennegjeng.

Se nærmere på Villa Heidi her

Les mer

Slik leier du ut hytta di gjennom Nettavisen

Les mer

Vestlandet: De mest sjarmerende hyttene

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren