Så langt i år ser vi en vekst på 250 prosent i flybookinger for sommerferien, sammenlignet med samme periode i fjor.

- Ser vi på pakkereiser er det en vekst på 900 prosent sammenlignet med samme tid i fjor, uttalte Terje Berge i Finn Reise til Nettavisen forrige uke.

Her kan du lese mer om saken.

Vi har derfor tatt en kikk på 6 hoteller vi vet er populære - her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Her deler vi listen:

1. Hotel La Palma Capri, Italia

Det første hotellet på Capri ble bygget i 1822. Nå gjøres det om til en eksklusiv nyvinning med egen beach club. Her har kjendiser bodd opp igjennom årene. Nå kan vi også oppleve det samme.

Dette er opplevelsen for deg som kun vil ha det beste, og som vil slappe av med alle mulige sanser. Hotellet gjenåpner i april, og det sies at man allerede nå begynner å få mange bestillinger.

En av de store argumentene for å velge dette hotellet er at plassen i mange år har vært øyas foretrukne sted for vakre solnedganger, og når man i tillegg har leid inn kokken Gennaro Esposito for å fikse maten er vi sikre på at dette er 2022s beste opplevelse for den som vil ha luksus.

Og, ja dette er der hvor Slim Aarons har tatt så mange bilder. Skulle du bli lei av solen kan du jo oppsøke Pane & Champagne.

Her kan du se på hotellet (og følge med på når hotellet åpner for flere bestillinger)

2. Ritz, Paris, Frankrike

Skal du gjøre Paris så kan du gjøre det på Ritz. Slik man har gjort det lenge. Dette er en klassiker av dimensjoner, og det er egentlig bare ingenting bortsett fra prisen på en overnatting som burde stoppe deg fra å oppleve dette minst en gang i livet.

Ritz er et ikon av et hotell, og alt her er slik luksus du skulle ønske at du kunne bade i oftere. Herlig plassering, selvfølgelig, og nydelig service.

Her kan du kikke nærmere på hotellet

3. One Hundred Shoreditch, London, Storbritannia

Øst i London finner du området Shoreditch som de siste årene har blitt stedet for restaurantene, pubene og utestedene du har lyst til å besøke i London.

Dette botellet vil gjenåpne, helt nyoppusset og med ny ledelse i februar med det som kan bli en av de råeste sjømatrestaurantene i England: Goddard & Gibbs. De 3 barene på hotellet kommer også til å bli folksomme. Skal du gamble deg inn på et hotell som garantert blir greia i London så er det dette.

Hoteller ligger 10 minutters gange unna Liverpool Street Station, og et godt steinkast unna finner du nydelige Flat Iron for kjøtt slik du drømmer om. Enda bedre er Dishroom, som er en hyllest til de gamle iranske kaféene i India. Utesteder er det mange av, sjekk i resepsjonen hvilke som gjelder den dagen du skal ut.

Her finner du hotellet

4. Casa Cook Samos, Hellas

Dette er egentlig et Thomas Cook/Ving-hotell som ble tatt av over noen kinesiske investorer da Thomas Cook gikk konkurs. Det er gode nyheter for deg som liker en minimalistisk og stilig hverdag.

Når nå det nydelige hotellet gjenåpnes, helt nyoppusset så er det 128 rom kun for voksne (16+). Hotellet åpner i mai, og ligger rett på stranden rett ved flyplassen.

Her finner du hotellet

5. Provocateur, Berlin, Tyskland

Dette er et franskinspirert hotell i Berlin. Kanskje det mest sexy og romantiske hotellet på hele denne listen. Dette er ikke hotellet hvor du tar med guttegjengen.

Det er kun 59 rom på hotellet, men bar og restaurant/lounge er ofte partyfokusert så dette er stedet du drar for å oppleve livet og romantikken.

Du bor rett ved Kurfürstendamm, og kan komme deg opp til området rundet Kantstrasse med sine legendariske steder ganske så lett. Det er i dette området du vil bo i Berlin hvis du ikke vil overdose hipster.

Her finner du hotellet

6. Hotel 1898, Barcelona, Spania

Jada. Bar og basseng på taket. Jada, spansk gjestfrihet. Og jada, vakkert som bare det.

Her kan du også svømme inne på bassengen, og du kan spise skikkelig katalansk mat på restauranten. Hotellet var egentlig hovedkontoret til General Philippines Tobacco Company, men ble gjenåpneti 2005 som et hotell inspirert av spansk kolonitid.

Du, skal du feste er det gåavstand til Two Schmucks.

Her kan du kikke på hotellet