Mot slutten av mandagens episode av «Linni søker drømmeprinsen», får de gjenværende frierne til Linni Meister (36) seg en overraskelse i form av en ny konkurrent.

33 år gamle Remy Olsen sjekker nemlig inn som utfordrer i neste episode, og kaster seg dermed inn i kampen om Meisters hjerte. Og det var det ikke alle de andre gutta som satte like stor pris på, forteller han lattermildt til Nettavisen.

– De så på meg som en trussel, ja, forteller 33-åringen.

Bli bedre kjent med den nye frieren i videoen under:

Fascinert av Linni Meister

Olsen jobber som vanlig som maler, og er også tidligere modell. Til Nettavisen beskriver 33-åringen seg som en aktiv fyr som har vanskelig for å sitte i ro altfor lenge av gangen.

– Også gjør jeg mye spesielle ting da, som å melde meg på det her, ler han.

– Jeg har litt blandede følelser rundt det, for det er guffent å se seg selv på TV. Men sånn er det bare, legger han til.

Les også: Bli kjent med Linnis potensielle drømmeprinser

Dersom han skulle få muligheten til å bli bedre kjent med Meister og forhåpentligvis også bygge en romantisk relasjon, «måtte» han nemlig utsette seg for å date henne foran hele Norge med TV-kameraene på slep. Og i og med at han ønsket dette – meldte han seg like greit på TV-programmet hennes.

– Sånn som det er i dag kan du jo ikke sende melding på Instagram til en du ikke kjenner, da tror de at du er klin gæren. Så da måtte jeg inn den veien her, da, forteller Olsen.

Videre forteller han at han meldte seg på realityprogrammet grunnet en fascinasjon for Meister:

– Jeg var fascinert av henne og ville bli bedre kjent med henne. For jeg kjente henne ikke eller visste noe om hvordan hun er som person. Jeg var veldig nysgjerrig på hvem hun er.

– Så på meg som en trussel

Olsen ankommer som nevnt som utfordrer, og de andre frierne hadde allerede vært i Kragerø en stund da en ny konkurrent kom vandrende inn i hytta deres. Da var det flere som kjente en uro og så på ham som en trussel, ifølge Olsen.

Les også: Satt ut av «sprengkåte karer» i «Linni søker drømmeprinsen»: – Luktet jo testosteron på lang avstand

– Jeg skjønner jo det, at når du sender inn en halvveis inn i programmet så blir det jo trøbbel. Og trøbbel ble det, ler han.

– De andre gutta så jo på meg som en trussel. Og det er mye som ikke kommer med på TV, men de trodde jo at jeg var både «muldvarp» og litt forskjellig. Men jeg skjønner jo at de helst ikke ville ha meg der, og det er forståelig. Så det var ikke alle som tok meg så godt imot da jeg kom, legger han til.

Men til tross for dette har ikke Remy Olsen noe vondt å si om menneskene han møtte på innspilling:

– De er kjernekarer alle sammen, veldig fine gutter. Jeg har ikke noe vondt å si om dem. Men det er noen av gutta jeg ikke har snakket med siden vi var der, og det er ikke fordi jeg ikke har prøvd, for å si det sånn. Men sånn får det bare være.

– Er helt jævlig

Uansett er det ikke guttene Olsen skal imponere, men Linni Meister. Og Meister har han bare fine ting å si om.

– Det var kjempekult å møte Linni for første gang da jeg endelig kom inn der. Hun er en skikkelig ålreit jente. Hun er bare snill, smart, fet og trygg på seg selv, og det er veldig komfortabelt å være rundt et sånt menneske, forteller Olsen.

I likhet med Meister har også Olsen et barn fra et tidligere forhold, en syv år gammel datter.

– Jeg synes det er bra at vi begge har barn, for jeg vil ikke ha flere. Misforstå meg rett, jeg elsker datteren min, men jeg synes det er fint med én. Og det har jeg inntrykk av at Linni føler, også. Så der har vi noe til felles, sier han til Nettavisen.

Les også: Linni Meister tar til tårene etter dumping: – Jeg tenkte hun «faket» det

Først i episoden som sendes på TVNorge neste uke, får seerne bli bedre kjent med Olsen og se hvordan det første møtet med Linni Meister går. Episoden ligger imidlertid allerede ute på strømmetjenesten Discovery+, og Olsen har såvidt tatt en titt på sin egen TV-debut. Det likte han ikke.

– Jeg satt og så det på toget på vei til jobb i dag, og tenkte bare at «herregud, det her kan jeg ikke se på». Det er helt jævlig. Men det går nok bra, jeg er jo bare den jeg er, ler han.