Se rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard i videon under:

Den pågående rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (35) har vist seg å være en av de høyeste profilerte og mest oppsiktsvekkende kjendis-rettssakene vi har vært vitne til de siste årene.

Les også: Avføring, avkuttet finger og rusproblemer: Deler nye detaljer fra det turbulente forholdet

Depp har saksøkt sin ekskone for 442 millioner kroner. Søksmålet er sentrert rundt en kronikk Heard skrev om seksuell og partnervold i Washington Post i desember 2018.

Heard gikk raskt til motsøksmål og har krevet 884 millioner kroner for ærekrenkelse og for det hun mente var en svertekampanje fra Depps side.

Rettssaken begynte for fullt 11. april 2022 i Fairfax, Virginia og var forventet å skulle vare i seks uker. Søksmålet mot ekskona har derimot skapt store internasjonale overskrifter.

Les også: Groteske detaljer i retten: – Han voldtok meg med en flaske


Forlenget med en uke

Rettssaken har vært dirketesendt for allmennheten og skapt mye debatt og oppmerksomhet rundt tilskuerne.

Etter en pause på ti dager ble rettssaken gjenopptatt mandag 16. mai med nok en tur i vitneboksen for Heard, etterfulgt av en krysshøring fra Depps advokater.

Det var forventet en endelig dom torsdag 19. mai, men nå har rettssaken blitt forlenget med en ekstra uke. Det vil si at juryen har fått ennå bedre tid, rettere sagt til fredag 27. mai til å avgjøre om Heard finnes skyldig i ærekrenkelse mot Depp i sin fire år gamle artikkel i Washington Post.