Denne uken returnerer Kardashian-/Jenner-klanen til tv-skjermen med sin splitter nye tv-serie, «The Kardashians».

«The Kardashians» blir tilgjengelig på Disney+ torsdag, og blir det første gjensynet fansen får med den berømte realityfamilien etter at de sa farvel til tv-serien «Keeping Up With the Kardashians» etter 20 sesonger sommeren 2021.

I serien får vi blant annet et nærmere innblikk i livet til yngstemann i flokken, Kylie Jenner, som i en alder av 24 år har oppnådd mer enn de aller fleste bare kan drømme om.

Men med berømmelse følger også mye rykter og skriverier, noe 24-åringen virkelig har fått erfare.

Offer for konspirasjonsteorier

Som medlem av en av verdens mest berømte familier, var det aldri tvil om at Jenner skulle bli berømt. I dag er hun en suksessfull forretningskvinne, stolt ettbarnsmor og dollarmilliardær – i tillegg til at Jenner opp gjennom årene har bygget seg en imponerende følgerskare i sosiale medier.

Faktisk har 24-åringen i overkant av 320 millioner følgere på Instagram, langt mer enn alle sine berømte søstre.

Les også: Britney Spears avslører babynyhet på Instagram

Men som en av verdens største kjendiser er Jenner også konstant i søkelyset, og fansen følger til enhver tid med på alt hun foretar seg. Dermed er heller ikke veien til å finne opp litt historier særlig lang, og opp gjennom årene har Kylie Jenner vært i sentrum av opptil flere konspirasjonsteorier.

I denne saken har vi samlet noen av de villeste teoriene.

Erstattet med en klone

Det er ingen tvil om at Kylie Jenner har forandret seg mye fra vi først ble kjent med henne i den første sesongen av realityserien «Keeping Up With The Kardashians» fra 2007.

Den store forandringen har imidlertid også skapt grobunn for en av de mange konspirasjonsteoriene. Ifølge nettstedet Republic World hevder nemlig enkelte at hun døde i 2013.

Dette fordi Jenner etter 2013 brått så helt annerledes ut.

Men hun er jo fremdeles i live, tenker du kanskje nå. Men konspirasjonsteoretikerne har selvfølgelig et svar på dette.

Mirror skriver nemlig at teorien ikke stopper der. Ifølge avisen mente nemlig enkelte i sosiale medier at «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen hadde blitt erstattet av en klone som så ut som og oppførte seg som henne etter at hun «døde». Klonen til Jenner manglet imidlertid personlighet.

Selv har derimot Jenner i senere år gått ut og forklart at hun ser annerledes ut fordi hun i 2013 bestemte seg for å ta «fillers» i leppene. Enkelte mener også at 24-åringen har gjort mer med ansiktet sitt, men det har hun foreløpig avvist.

Les også: Lisa Teige ble skjermet av NRK: – Føler et ansvar

Var surrogat for søsteren

I 2018 dukket det opp nok en teori om Kylie Jenner, nemlig at hun var søsterens surrogatmor.

Den gang ventet nemlig storesøsteren Kim Kardashian (40) sitt tredje barn. Grunnet helsemessige utfordringer tilknyttet en ny graviditet valgte imidlertid 40-åringen å ikke bære frem sitt tredje barn selv - men med hjelp av en surrogatmor.

Og da Kylie Jenner rundt samme tid brått forsvant fra offentligheten, dukket teorien om at hun bar frem søsterens barn opp. Og teoretikerne fikk rett i at hun var gravid, bare ikke med søsterens barn. Hun ventet nemlig sin egen datter.

Les også: Juliane Snekkestad etter bruddnyheten: – Deilig å være meg selv igjen

I flere måneder holdt Jenner seg inne i sitt eget hjem i Calabasas i California for å unngå paparazzier, før hun i februar 2018 delte nyheten om at hun hadde fått sitt første barn. Det gjorde hun i et innlegg på Twitter, der hun samtidig beklaget for at hun ikke hadde sagt noe tidligere.

Kim Kardashians tredje barn, Chicago, ble for øvrig født bare en måned før Jenners datter, Stormi.

Fikk barn med livvakten

Også Kylie Jenners tre år gamle datter har måttet tåle å stå i sentrum av en konspirasjonsteori om moren.

Stormis far er rapperen Travis Scott (30), men det er det imidlertid ikke alle som tror på. Dette til tross for at de var et par i god tid før Jenner i det hele tatt ble gravid med Stormi.

Ifølge Republic World er det nemlig flere fans som spekulerer i om Stormis far er en av Jenners livvakter, Tim Jung. Dette fordi mange syntes Stormi liknet mer på en blanding av Jenner og livvakten hennes enn Jenner og Scott.

Selv har imidlertid Jung avkreftet denne teorien.

«Ut av respekt for Kylie, Travis og datteren deres vil jeg si en gang for alle at min interaksjon med Kylie og familien hennes kun har vært profesjonell. Det er ingen historie her», skrev han i en uttalelse på Instagram-profilen sin da ryktene sto på som verst, ifølge nettstedet. Instagram-kontoen er nå slettet.

Les også: Jennifer Lopez tok til tårene i badekaret: – Så ham i øynene og gråt

Kjøpte hus kun for Instagram-innhold

Den nyeste teorien om Kylie Jenner oppsto i fjor, da 24-åringen kjøpte seg et hus under koronapandemien.

Huset ligger i Calabasas i California, og består av hele syv soverom og 14 bad. Ifølge TMZ kostet huset hele 36 millioner dollar, som tilsvarer om lag 319 millioner kroner.

Ikke lenge etter huskjøpet begynte imidlertid fansen å bite seg merke i en spesiell detalj.

Ifølge Mirror hang nemlig flere seg opp i det faktum at Jenner brått begynte å dele bilder fra det som så ut som et svært upersonlig hjem. I bakgrunnen av bilder av henne selv var det nemlig svært få personlige eiendeler, og teorien om at hun hadde kjøpt det enorme huset kun for å skape innhold til sosiale medier fikk svært fort luft under vingene.

Med andre ord mente enkelte fans at huset kun ble brukt som et sted der hun tok bilder til Instagram-innleggene sine.

Heller ikke denne konspirasjonsteorien viste det seg å være noe særlig hold i. Etter en liten stund begynte nemlig Jenner å dele videoer på YouTube der hun tok med seg fansen på en rundtur i sitt nye hjem - der flere personlige eiendeler omsider hadde funnet sin plass i flere av husets mange rom.