*Nettavisen* Livsstil.

Rhodri Giggs i ny reklamefilm for Paddy Powder

Manchester United-ikonet Ryan Giggs hadde en affære med broren Rhodris kone i flere år. Nå er Rhodri Giggs med i ny reklamefilm som baseres på utroskapsskandalen.

12.02.19 15:47

Spillselskapet Paddy Power har nemlig rekruttert Rhodri til reklamefilmen, som har budskapet «Loyalty is dead» - eller «lojalitet er død» som det heter på norsk. Her ser vi Rhodri Giggs prate om sin egen relasjon til begrepet lojalitet, og kommer fram til at lojalitet ikke leder han noen vei.

«Lojalitet får deg ingen steder. Lev for belønninger i stedet. Derfor er jeg Paddy Rewards Club-ambassadør», sier han i reklamefilmen.

I reklamefilmen får vi blant annet se Rhodri sitter og leser avisen, som har forsidetittelen «United-legende avvist for drømmejobben».

Den britiske avisen The Sun skriver at Rhodri, som ikke har snakket med broren på syv år, sier han tror broren Ryan vil gå i forsvarsposisjon før han siden vil le av reklamefilmen.

Den britiske gratisavisen Metro hyller reklamefilmen, og sier «tro oss når vi sier at den virkelig er genial»

Se reklamefilmen øverst i saken.

Skapte isfront mellom brødrene

I hele åtte år hadde Ryan Giggs et forhold til broren Rhodri sin kone. Noen måneder etter at utroskapsskandalen ble offentlig kjent i 2011, snakket Rhodri ut til avisen The Sun, noe Nettavisen også omtalte.

- Han har ødelagt livet mitt. Jeg ville bokstavelig talt drepe ham, sa Rhodri Giggs om broren Ryan den gangen.

Han fortalte at han en dag i 2011 kom hjem til et brev fra det som den gangen var kona hans, Natasha, hvor hun tilsto affæren og tryglet om tilgivelse. Hun hadde reist og tatt med seg parets to barn.

Ryan klarte imidlertid å overbevise broren om at det ikke stemte at de hadde hatt en affære, men da Natasha kom tilbake en måned senere, og viste Rhodri tekstmeldinger fra Ryan, innså han at det var sant.

Fikk ingen unnskyldning

Rhodri var blitt bedratt av kona, som hadde hatt en affære med hans egen bror. Men broren ville ikke si unnskyldning, sa Rhodri til The Sun den gangen.

- Han var ikke lei seg. Han sa at det handlet om sex og ikke noe annet. Det var jo snilt av ham. Jeg tenkte «du har nettopp forsøkt å ødelegge livet mitt på grunn av sex. Det er godt å vite at livet mitt er sønderknust bare på grunn av sex».

Brødrene skal ha møttes hos en felles venn for å prate ut, og samtalen skal ikke ha vart mer enn i underkant av et kvarter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag