Den gledelige nyheten delte den verdenskjente popartisten Ricky Martin (47), kjent fra låter som «Livin' la Vida Loca» og «La Mordidita», på Instagram.

- Sønnen vår Renn Martin-Yosef er født, skriver artisten på spansk på Instagram til et bilde av ham selv, ektemannen Jwan Yosef (35) og deres nye sønn.

Nyheten ble også delt via historiefunksjonen på profilen, med samme tekst.

Firebarnsforeldre

Fra før har ekteparet, som giftet seg i 2017, tre barn fra før. Sønnene Valentino Martin (11) og Matteo Martin (11), og datteren Lucia Martin-Yosef på knappe ett år.

Det var under et arrangement i september, i forbindelse med Human Rights Campaign National Dinner i Washington D.C, at Martin og Yosef avslørte at de skulle bli foreldre for fjerde gang, skriver People.

Da troppet de opp på den røde løperen med de to eldste barna. At Martin og Yosef er stolt av barna sine, er det ingen tvil om. Stadig viser dem frem barna, også her i 2016 under en «Star Wars»-premiere.

Giftet seg i hemmelighet

Det var som nevnt i 2017 at Ricky Martin og Jwan Yosef giftet seg i hemmelighet. Den store begivenheten gikk under radaren på de fleste, før Martin avslørte nyheten overfor E!. News.

- Jeg er allerede en ektemann, men vi skal feire med et gedigent kalas om noen måneder, uttalte han blant annet i januar i fjor, gjengitt av People.

Den gang kunne de også fortelle at de svært gjerne ønsker seg en stor familie.

-Jeg vil ha fire par til med tvillinger. Jeg hadde elsket å ha en stor familie, men det er mye som skjer akkurat nå. Mye jobb, og et bryllup blant annet, uttalte han til samme kanal den gang.