Innrømmelsen kommer i et intervju med Interview magazine, og det er selveste Sarah Paulson (The People Vs. OJ Simpson, 12 years a slave, for å nevne noen) som har fått æren av å spørre ut superstjernen om forholdet.

Da Paulson spør om hvem hun dater, svarer Rihanna at hun kan google seg til svaret. Så følger Paulson opp:

– Er du forelsket?

– Selvfølgelig er jeg det! kontrer Rihanna.

Samtidig forteller hun at hun ikke vil legge for mange planer fordi da ler Gud, ifølge den kristne popartisten.

Likevel letter hun på sløret når det gjelder å skulle bli mor.

– Det vil jeg bli mer enn noe, forteller hun.

Dette er Rihannas kjæreste

Hassan Jameel er en 30 år gammel forretningsmann fra Saudi Arabia, som tidligere har vært gift med en tunisisk kunstkritiker, Lina Lazaar.

Paret ble for første gang observert sammen for to år siden, men det har vært en meget skjermet romanse for offentligheten.

De har blitt sett sammen ferierende ulike steder i verden, og på Lakers-kamp, men likevel har ikke superstjernen bekreftet forholdet før nå.

Sammen er de rike

Hassans familie har tjent seg latterlig rike ved å drive et distribusjonsfirma for Toyota i Saudi Arabia og andre land i midtøsten. Hvor rike sier du?

Såpass at de, ifølge Forbes, er rangert som den tolvte rikeste arabiske familien, verdt 1,5 milliard amerikanske dollar.

Ikke for det, Rihanna klarer seg bra på egne ben. Hun er nå verdens rikeste kvinnelige musiker, men det er ikke på grunn av musikken alene.

Flyttet til London

Rihanna avslørte nylig at hun i all hemmelighet har bodd i London i et helt år, uten at noen har visst det.

– Når jeg går ute på gaten prøver jeg å gå inkognito, fortalte stjernen til New York Times.

Det er også i London at Hassan Jameel bor, og det var på Annabel's, i den fancy bydelen Mayfair at det forelskede paret feiret det nye året 2019.

Driver med veldedighet

Selv driver Jameel blant annet med veldedighetsarbeid på vegne av familieselskapet, og det har tidligere versert rykter om at han har datet supermodell Naomi Campbell.

Nå er det altså bare stjernen fra Barbados som har hjertet hans.

Rihanna har tidligere vært i det meget omtalte forholdet med Chris Brown, som banket henne opp og bildene av en forslått Rihanna ble spredd over hele verden.

Hun har også datet rapperen Drake.

via GIPHY