Gå til sidens hovedinnhold

- Riise irritert på damer etter skandale-SMS

Hevder angivelig at flere av kjendiskvinnene takket ja til date, men likevel kritiserte ham.

I sin kommende selvbiografi gir den tidligere fotballstjernen John Arne Riise (37) hele historien rundt den berømte SMS-saken, skriver VG+, som har snakket med det de beskriver som sikre kilder som hevder å vite hva boka inneholder.

Det ble en stor sak i media da det ble kjent at Riise i 2005 hadde sendt samme sjekke-SMS til flere norske kjendiskvinner. Flere av kvinnene svarte med å kritiserte fotballstjernen, som den gang var 24 år gammel.

Les også: Slik var Riises sjekke-SMS

I boka, som trolig kommer for salg i oktober, skriver 37-åringen ifølge avisen at SMS-ene startet som en lek.

Den tidligere Liverpoool-helten skriver angivelig også at i han etterkant av medieoppslagene reagerte på at flere av de kjente kvinnene han sendte SMS til uttalte seg kritisk i media, selv om de stilte opp på en eller flere stevnemøter.

Les også: John Arne Riise blir langrennsløper

- Husker ikke detaljene

Han trekker fram Pia Haraldsen (36), som kritiserte Riises SMS i media.

- Jeg blir provosert over John Arnes oppførsel. Dumt og patetisk, sa hun til VG den gang.

Riise skal hevde at Haraldsen samtidig var en av dem som hadde takket ja til stevnemøte. En date han angivelig beskriver som svært mislykket.

Vil ikke kommentere

I en kommentar til VG sier Haraldsen at hun ikke husker detaljene i saken fordi det ligger så langt tilbake i tid, men at hun forstår at utbrettingen av SMS-saken i media må ha vært tøft for Riise.

Verken Riise eller forlaget ønsker å kommentere boken overfor VG, før den kommer i salg.

- Aldri vært så redd for noe

SMS-en, som fikk stor oppmerksomhet i Norge i 2005, lød som følger:

«God kveld... Etter VELDIG mye ringing å alle mulige kontakter har e endelig fått tak i nummeret ditt. Har alltid syntes du e kjempe sjarmerende, søt, sexy, fantastisk utstråling, men ikke minst, du virker spennende å utfordrende;) håper vi kan ha kontakt, at e selvfølgelig skal be deg ut på en romantisk middag for to;) kyss fra John Arne Riise xxx».

Blant kvinnene som fikk meldingen var Lene Alexandra Øien, Pia Tjelta, Tone Damli Aaberge, Synnøve Svabø og Sandra Lyng Haugen.

Nyheten om at han jobber med en selvbiografi delte Riise selv i sosiale medier i august.

- Jeg har aldri vært så redd for noe, noen gang. De siste åtte månedene har jeg jobbet med min biografi, skrev han på Instagram i forbindelse med nyheten.

Les mer

Listhaug: - De som snakket mest om meg, tapte på det

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken