Trolig den mest offentlige og oppslukende kjendis-rettssaken gjennom tidene ble endelig avgjort i starten av juni da Johnny Depp (58) vant mot ekskona Amber Heard (35) på flere punkter.

Den seks uker lange rettssaken bød på flere sjokkerende detaljer, og underveis i den direktesendte saken var det tydelig at Depp kom svært godt overens med sitt advokatteam, noen kanskje mer enn andre.

Les også: Isabel Raad på Johnny Depp-jakt i Newcastle: – Dere vil ikke tro dette!

Det tok ikke lang tid før romanseryktene mellom 58-åringen og hans advokat, Camille Vasquez (37), blusset opp. På sosiale medier ble ryktene heftig spekulert, og flere håpet at Depp hadde funnet lykken igjen.

Nå tar advokaten bladet fra munnen, og kommenterer ryktene for første gang.

– Jeg skammer meg ikke

Det latet til at det oppstod søt musikk mellom den 37 år gamle advokaten og Hollywood-stjernen etter at flere bilder fra rettssaken viste duoen i omfavnelse.

I et intervju med People har Vasquez en enkel forklaring på det nære båndet: Hun ville vise Depp at hun kjempet for han.

– Det knuste hjertet mitt å se på ham høre på de mest forferdelige anklagene som kom hans vei. Hvis jeg kunne gi litt trøst, enten ved å holde hånden hans eller å forsikre at vi var der for han, så ville jeg selvfølgelig gjøre det, forteller hun til magasinet.


Les også: Ny data vekker oppsikt: Amerikanerne er mer opptatt av Depp-rettssaken enn landets største kriser

Vasquez forteller videre at hun og Depp har kjent hverandre i nesten fem år, og hun legger ikke skjul på at det ikke er uvanlig at hun blir tett knyttet til klientene sine.

– Jeg klemmer alle. Og jeg skammer meg ikke over det, sier advokaten.

Uetisk

Nå legger hun igjen lokk på romanseryktene, og avkrefter en romantisk relasjon til Depp.

Advokaten er allerede i et forhold, og beskriver forholdet som hennes lykkeligste. Ifølge TMZ skal hennes utkårede være Edward Owen. Det er ikke kjent hvor lenge de har vært et par.

Les også: Eksperter om eksparets Hollywood-fremtid: – Ingen i USA vil jobbe med dem

Vasquez har i fire år jobbet i advokatfirmaet Brown Rudnick, og hun har måtte tåle mer eksponering enn tidligere rettssaker. Saken mot Heard var ikke det eneste hun vant.

Da hun gjestet TV-programmet «Good Morning America» kunne hun avsløre at hun ble forfremmet og gjort til partner i det anerkjente advokatfirmaet.

Vasquez ble nærmest en rikskjendis over natten, og til tross at hun ikke lenger er singel er jobben hennes store kjærlighet i livet.

Men selv om hun erkjenner at hun bryr seg om klientene sine, satt Vasquez lite pris på ryktemøllen.

Hun er ikke overrasket over at Depp-ryktene begynte å sirkulere, og mener at det følger med territoriet til å være en kvinnelig advokat. Hun understreker at det uetisk for henne å date klienter.

– Det er en uetisk anklage, og det er kjønnsdiskriminerende, svarer Vasquez på den romantiske koblingen til skuespilleren.