De siste tre ukene har man sett «Kompani Lauritzen: Tropp 1»-deltakerne overkomme krevende utfordringer, og gjengen har bydd på både latter og tårer.

Det er ingen tvil om at deltakerne har bygget opp nære og tette vennskap i løpet av denne perioden, men flere skal også ha det til at enkelte deltakere fikk et godt øye til hverandre.

Realityprogrammet kommer ikke utenom noen romansespekulasjoner, og flere er nå overbevist om at Are Venås (21) og meddeltaker Marion Fransrud (27) er mer enn bare venner.

Svarer på ryktene

I løpet av tiden på Setnesmoen leir har deltakerne måtte samarbeide og hjelpe hverandre med å bygge hverandre opp. Noen oppmerksomme TV-seere har imidlertid lagt merke til at Venås og Fransrud tilsynelatende har ekstra god kjemi i forhold til de andre deltakerne.

På sladreappen Jodel blir denne kjemien diskutert, og det er spesielt et TV-øyeblikk som blir dratt fram. Da Fransrud for en drøy uke siden ble utropt til korporal, var det flere som mente at det duoen delte et intenst øyeblikk.

Flere slang seg på debatten i kommentarfeltet, og noen mener det er naturlig at det kan oppstå romantiske følelser under «Kompani Lauritzen: Tropp 1».

Til Nettavisen sier Venås at han fikk et svært nært bånd til Fransrud i løpet av TV-innspillingen, og de har beholdt det nære vennskapet etter deltakelsen også.

– Det jeg kan si er at vi er veldig gode venner, sier en noe kryptisk Venås til Nettavisen og fortsetter:

– Akkurat nå er det ingenting mellom oss.

Les også: «Kompani»-Magishan oppnådde det «umulige»: Delte scene med Karpe

Fransrud på sin side holder seg også noe kryptisk da hun blir konfrontert med romanseryktene.

– Jeg tror folk har så lyst på en romanse, ler hun.

Overfor Nettavisen forteller hun også om det nære vennskapet hun fikk til Venås i løpet av deltakelsen, og at de lærte hverandre å kjenne på et dypere nivå.

– Han er en person jeg har blitt veldig glad i. Han er kanskje en av de som kjenner meg best, sier Fransrud til Nettavisen.

– Hun er den perfekte jenta

Både Venås og Fransrud avkrefter at de har en romanse på gang, og de begge forteller at de er single. Ifølge 21-åringen er noe av utfordringen mellom de at de bor på hver sin kant i landet. Han trekker også fram at det er en viss aldersforskjell mellom de.

Til tross for at de hevder at de er bare gode venner, kommer de begge med lovord om hverandre. Venås forteller at 27-åringen passer innenfor hans definisjon av drømmejenta.

– For meg så er Marion er egentlig den perfekte jenta når det kommer til masse ting. Hun har så bra personlighet og så mange bra verdier. Hun er en veldig bra dame, sier Venås.

Det smigres 27-åringen utvilsomt av, men hun avslører at hun vanligvis ikke går for typer som Venås. Hun har derimot oppdaget at hun ikke er vant til å bli behandlet så bra som hun blir av Venås.

Les også: «Kompani»-Marion fryktet dette TV-øyeblikket: – Tror ikke folk skjønner det

Som nevnt har ikke TV-duoen helt avklart situasjonen deres, og ifølge Fransrud måtte de se an hva som kunne skje etter innspillingen var ferdig.

– Det er ikke nødvendigvis noe å snakke om, men vi blir naturligvis bedre og bedre kjent. Det er hyggelig, og man vet jo aldri som skjer i fremtiden, sier Fransrud.

Innboksen overfylles av meldinger

Før TV-programmet hadde premiere i oktober var ikke Venås forberedt på den enorme mengden med tilbakemeldinger som skulle renne inn i innboksen.

Han legger ikke skjul på at oppmerksomheten fra jentene har strømmet inn, og han estimerer at han har fått mellom 300–400 meldinger i innboksen på Instagram.

– Det har tatt helt av. Det er umulig å svare alle, sier Venås.

Han legger til at det er uvant å få så mye oppmerksomhet, og at han forbauses over at så mange sender han melding for å spørre han ut på en date.

Les også: «Kompani»-Julian fikk suksess på Tinder etter TV-deltakelsen: – Matchene tikker inn

– Det er noen som spør hva som skal til for å dra på date med meg, og noen har til og med invitert meg på spontantur til utlandet, ler 21-åringen.

TV-deltakeren fra Molde kan fortelle at det ikke vil være så vanskelig å dra på date med han. Han har kun ett krav:

– Det viktigste for meg hos en jente er at man er snill og imøtekommende. Det betyr mye for meg.