Skuespillerstjernene Hanna Ardéhn (23) og Felix Sandman (20) ble stjerner over natta etter at den svenske serien «Quicksand» traff strømmenettstedet Netflix.

I serien, som har fått anmelderne til å klappe i hendene, spiller de to hovedrollene kjærestepar i et svært instenst forhold.

Til tross for at Sandman er kjæreste med svenske Andrea Kallström, har kjemien mellom de to skuespillerne vist seg å være så troverdig at fansen har stilt seg spørsmålet om Sandman og Ardéhn i virkeligheten også har en romantisk tone til hverandre.

- Et fantastisk menneske

Da det svenske kjendisnettstedet Hänt møtte Ardéhn tidligere denne uken, ble det derfor naturlig å snakke om relasjonen hun har til sin skuespillerkollega.

- Han er verdens fineste mennesket, så det var veldig lett å lære ham å kjenne og få en bra relasjon, forteller hun til nettstedet.

Tidligere har 23-åring nemlig uttalt at det var flere scener i den mye omtalte Netflix-serien som var utfordrende å spille inn. Blant annet volden. Til det svenske nettstedet forteller hun at kjemien hun hadde med Sandman gjorde det hele mye enklere.

- Kjemien vi har gjorde det mye enklere å gjennomføre flere av de tunge scenene, og det føltes veldig godt, forteller hun.

- Ikke kjærester

Til tross for lovordene hun deler om Sandman, avkrefter hun likevel at det er noe annet enn vennskap mellom de to skuespillerspirene.

- Vi ser ikke på hverandre på den måten. Vi er bare venner, sier hun og forteller at både, Sandman og de andre skuespillerne fra «Quicksand»-settet har god kontakt i dag.

Det er imidlertid ikke bare relasjonen Sandman har til Hanna Ardéhn som får fansen til å spekulere. Ved siden av gjøre det svært bra som skuespiller, er Sandman også en veletablert artist i Sverige.

Flere romanserykter

Sammen med den svenske artisten og realitystjernen Benjamin Ingrosso (21) har han sluppet flere låter, og også gitt ut en podkast. Hver dag det siste året har de to hengt sammen, og legger stadig ut bilder av hverandre.

Da Nettavisen møtte Benjamin Ingrosso tidligere i sommer, kunne han avkrefte at at det heller ikke er hold i de romansetykene.

- Vi har gjort mye forskjellig sammen det siste året, noe som har gjort at vi har tilbragt mye tid sammen. Vi har nesten blitt som brødre og har vært sammen omtrent hver eneste dag, fortalte han og mente at den serkastiske humoren de har seg i mellom ofte kan få folk forvirret.