-Ronny har spurt om vi skal gifte oss. Jeg svarte ja, skriver den tidligere Juntafil-programlederen Tuva Fellman på Instagram torsdag.

Stolt viser hun frem forlovelsesringen med Sogn og Fjordane vakkert i bakgrunnen.

Den gledelige nyheten delte også P3 morgen-programleder Ronny Brede Aase på sin profil på Instagram.

- Fellman og jeg går for hele livet sammen, skriver han til et bilde av ham selv sammen med samboeren sin.

Nettavisen har foreløpig ikke kommet i kontakt med det nyforlovede paret.

Samboere etter fem år med avstand

Etter fem år med avstandsforhold, ble det i desember i 2017 kjent at Brede Aase og Fellman endelig skulle flytte sammen.

I løpet av deres forhold hadde Fellman ledet flere radiosendinger i Trondheim, mens Brede Aase hadde P3-morgen i hovedstaden. Men da Fellman gikk fra radiojobben i Trondheim til et vikariat som produsent i samfunnsmagasinet «Ekko» på P2 i Oslo, endret alt seg.

Endelig kunne de flytte sammen.

- Det blir veldig spennende, jeg gleder meg. Jeg kjenner at jeg nå begynner å bli svett, nervøs, glad, gira, alt på en gang, fortalte Fellman i en sending av «Verdens rikeste Land» den gang.

Lite tid til hverandre i sommer

Selv om samboerskapet har gått etter all forventing, har det likevel endret på noen av vanene paret lenge har hatt. Det kunne de avsløre da Nettavisen møtte duoen på Universal sin sommerfest tidligere denne måneden.

- Vi skal faktisk ikke være så mye sammen i sommer. Eller jo, vi skal ha en uke på hytta og en tur til Sogn og Fjordane til foreldrene til Ronny, men ellers skal vi være hver for oss, fortalte Fellmann til Nettavisen tidligere i sommer.

- Nå som vi har bodd sammen en stund, etter så mange år i avstandsforhold, ble sommerferien plutselig ikke så viktig lenger. Altså, den er jo viktig, men det er første gangen siden vi ble kjærester at vi ikke har sånn veldig spesifikke planer, la hun til og lo.

Likevel ser det ut til at paret har fått klemt inn et par dager sammen. Etter Instagram å dømme ser det ut til paret har hatt noen fine dager i Sogn og Fjordane med både fjellturer og kos.