Det var under Vixen Influencer Awards torsdag kveld at Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe slapp nyheten om at de skulle bli foreldre. De hadde da holdt på hemmeligheten i lang tid og Gjelsvik er gravid i syvende måned.

Les mer: Kristin Gjelsvik er gravid

Samtidig jobbet de imidlertid også med det som ble en liten miniserie «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3», og i den nyeste og tredje episoden røpes også kjønnet på babyen. Paret venter en liten gutt.

- Når det gjelder kjønnet til babyen så er det vinn-vinn, men det hadde vært litt show å få en mini-Poppe, sier Poppe i forkant av avsløringen.

Kristin Gjelsvik tidligere tatt sterkt til orde for frivillig barnløshet, og hun har også vært åpen om at hun selv ikke har ønsket seg barn. Da hun selv ble gravid ble alt imidlertid snudd på hodet.

- Det er noe som endrer seg med en gang du får beskjeden om at det faktisk er et barn der nede. Verden snur seg på hodet, fortalte hun Nettavisen da nyheten om graviditeten var ute.

- De første timene satt jeg bare på gulvet og gråt i full panikk. Jeg hadde fullstendig lockdown, men vi pratet oss gjennom det. Jeg er utrolig glad for at jeg har en partner som forstår meg så godt, og som også forsto alle reaksjonene mine.