Få TV-serier har klart å skape en så massiv følgerskare som «Game of Thrones». Mange av skuespillerne i serien var ukjente fjes før premieren i 2011, men har i etterkant av suksessen oppnådd stjernestatus. Én av dem som har fått mye oppmerksomhet, er Emilia Clarke i rollen som Daenarys "Khaleesi" Targaryen.

Med lange, lyse lokker, godt skuespill og stadige nakenscener, har den britiske skjønnheten raskt blitt en av guttas favoritt i TV-serien. Nylig ble Clarke kåret til seriens mest sexy kvinne av Side3s lesere, men nå spørs det om hun kan få en utfordrer til tittelen - nemlig hennes egen "body double" Rosie Mac.


Les også:Dette er «Game of Thrones» mest sexy kvinne

Macs jobb er å "gå inn" for Clarke hver eneste gang skuespilleren ikke er tilgjengelig, for eksempel under prøvefilming før man starter innspillingen av en scene.

Mac skal ha hatt jobben under innspillingen av sesong fem av serien, men nå ser det ut til at det kan bli mer arbeid foran kamera. Ifølge kilder skal 18-åringen ha imponert produsentene av «Game of Thrones» såpass, at de har skrevet en rolle for henne.

Les også:Anmeldelse: «Game of Thrones» sesong 5


Foruten å være klin lik "originalen" jobber 18 år gamle Mac som modell. Hun er opprinnelig fra England, men har bodd i Spania siden hun var 10 år gammel. Som Clarke er Mac egentlig brunette, men i motsetning til Targaryen-skuespilleren har modellen valgt å farge året og ikke benytte seg av en blond parykk under innspillingen.

Les også: Dette gjorde de før «Game of Thrones»

Etter avsløringen rundt Clarkes body double spredte seg på internett, har diskusjonen om det er Mac som vil ta seg av Daenarys Targaryen nakenscener i fremtiden herjet.

Clarke, sammen med flere av sine andre kvinnelige medspillere, bestemte seg før sesong fire å slutte med de mange nakenscene i serien. Kommentarfeltet mener nå at det er Mac som skal ta over den jobben.

Les også: - Jeg har ikke drept noen ved et uhell. Ennå

Uansett, blond eller brunette, Side3 gleder seg til å se mer av Rosie Mac i fremtiden.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=7dlLHWw-5HSomSQfx8SN0aZ7ZewGMt5oKfeDQya2pZSidzzPrw60s6ZwXZaEmZHgpQzpRoIhGfrLwbUrn9eitwoLFozfuDYWcq_lzTUQeHvBHK8g4_MDNg&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kilder: Unilad, The Chive, Lad Bible, Metro, Instagram, Facebook, Gossipcop