Knapt en måned etter det ble offisielt at Adele (31) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Simon Konecki (45), har ryktene begynte å svirre om at den populære artisten har funnet kjærligheten på nytt.

LES OGSÅ: Adele skiller seg: - Kan koste superstjernen 800 millioner

«Rumour has it»: Adele har en ny mann i livet sitt, skriver E! News, som bare er én av mange medier som omtaler ryktene.

Gamle venner

Det er den britiske rapperen Skepta (37), som egentlig heter Joseph Junior Adenuga, som omtales som Adeles nye flamme. Han har tidligere vært sammen med supermodell Naomi Campbell.

Skepta og Adele har imidlertid kjent hverandre lenge, og begge kommer fra Tottenham i London.

For tre år siden delte Adele et bilde av Skepta på sin Twitter-profil, hvor hun skrev «Tottenham boy» med et hjerte. Skepta svarte da med «love you» og en rød rose.

Nå skal vennskapet imidlertid ha utviklet seg til noe mer, sier kilder til The Sun.

Begge har nylig gjennomgått et samlivsbrudd, og har barn fra sine tidligere forhold. Adele har sønnen Angelo (6), mens Skepta fikk en datter i november 2018.

LES OGSÅ: Dette er de vanligste årsakene til skilsmisse: Psykolog har ett viktig råd til par som sliter

Ifølge kildene har Adele og Skepta vært mye sammen den siste tiden.

- Adele og Skepta har stilt opp for hverandre siden forholdene tok slutt. De har et nært bånd og det er definitivt en spesiell kjemi mellom dem. Nå tilbringer de mer og mer tid med hverandre. Flere av vennene deres håper og forutser at de kommer til å bli et fantastisk par en dag, sier en kilde.

Fansen reagerer

Da Adele annonserte bruddet fra Konecki, flommet sosiale medier over av reaksjoner.

Adeles musikk forbindes utvilsomt med kjærlighetssorg, noe hele «21»-albumet er preget av.

Låta «Someone Like You» ligger inne på de aller fleste «breakup»-lister på Spotify, og Adele har vært åpen om at hun skrev den i etterkant av bruddet med eksen sin. Da hun fremførte låta i Royal Albert Hall i 2011, begynte hun å gråte.

Da bruddet med Konecki ble offisielt, var det mange som skrev at fansen sikkert kunne glede seg til et nytt album.

Etter ryktene om at hun har funnet lykken med Spekta, reagerer fansen med sjokk og vantro - og gode ordspill: