*Nettavisen* Livsstil.

Ryktes at David Beckham vil ta over Michael Jordan-suksessen

 

David Beckham kan se tilbake på en eventyrlig karriere, men nå ligger det an til at Manchester-yndlingen er i ferd med å drible seg inn på skjermer verden over. Foto: AP/Pa Photos

David Beckham skal være i samtaler med Netflix og Amazon om en helt egen tv-serie.

31.08.20 13:30

Serien om Michael Jordans liv «The Last Dance» gikk sin seiersgang på Netflix i vinter.

Dokumentaren som fortale om Michael Jordans liv fra lovende college-spiller til et av verdens største idrettsnavn, passerte blant annet «Tiger King» som den mest populære serien på Netflix og ble ESPNs mest sette dokumentar noensinne.

Så for å tørre å skulle gå i basketball-legendens enorme sko, må det med andre ord en gigantisk stjerne til.

Nå ryktes det dog at en oppfølger er i gjære.

Fotballstjerna David Beckham skal nemlig være i samtaler med både Amazon og Netflix om å få kjøpe opp rettighetene til serien om David Beckhams liv.

Ifølge The Sun, skal selve produksjonen av serien allerede være i gang gjennom produksjonsbyrået Studio 99, som ble grunnlagt av Beckham i 2019.

Les også: Ayda Field mener hun ofret karrieren for ektemannen: - Han tvang meg til å flytte

Fra sex-skandaler til familieliv

Selv om Michael Jordan brukte serien til å først og fremst fortelle om sine år som proff, sørget likevel fest- og sex-skandalene til Dennis Rodman for å stjele mange overskrifter i omtalen av «The Last Dance».

Det førte blant annet til at eksen hans Carmen Electra skjøt fart på listene til pornonettstedet Pornhub.

Skal vi tro ryktene vil det dog være en annen tone i David Beckham-serien.

De vil nemlig ha det til at serien skal handle om Beckham etter at han la den eventyrlige karrieren på hylla og viet livet sitt til å, blant annet, være eier av fotballklubben Inter Miami.

Selv om det også i denne serien vil være hovedfokus på Beckhams profesjonelle liv, skal noe av innholdet også være av personlig art, ifølge tabloidavisens kilder.

Livet med familien Beckham skal være en viktig del av portrettet, men om det inkluderer ting som utroskapsbeskyldningene fra familiens tidligere assistent Rebecca Loos fra 2004, vites ikke.

Les også: Adam Sandler deler rørende hyllest til kona

Kan få svimlende sum

Michael Jordan skal ha fått 3-4 millioner dollar for sin serie, selv om Forbes siden har skrevet at Jordan selv ikke ville se snurten av disse pengene, for de ville han donere til veldedighet.

At også David Beckham vil få en klekkelig sum når serien blir solgt, akkurat i tide til planleggingen av sønnen Brooklyns bryllup, skal man ikke se bort ifra.

Likevel er det ikke sånn at David nødvendigvis gjør dette for pengenes skyld. Ikke overraskende sitter han svært godt i det fra før, blant annet på grunn av en livslang pengeutbetaling fra sportsgiganten Adidas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.