Gå til sidens hovedinnhold

Så mye må du punge ut for å bli healet av Shaman Durek

Vil du bli healet av Shaman Durek, må du ut med flere tusen kroner.

«Når du møter din tvillingflamme, så vet du. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min».

Det skrev prinsessen på Instagram søndag, da hun røpet at hun og Shaman Durek, eller Durek Verret som han egentlig heter, har innledet et forhold.

Den amerikanske sjamanen, som for tiden bor i Los Angeles, ser ut til å ha kapret hjertet til prinsessen gjennom felles interesser. I tillegg til sitt romantiske forhold, er de også blitt forretningspartnere med deres nye foredrag om selvrealisering.

Før det ble kjent at de var kjærester, var paret gjester hos «Skavlan», hvor de fortalte om deres nye prosjekter.

Les også

Märthas nye forhold vekker oppsikt i utlandet

Etablert shaman

Durek er med årene blitt en veletablert shaman i Los Angeles, der han for tiden også bor. Stadig er han blitt omtalt i internasjonale medier som Daily Mail og People.

Ifølge nettstedet L'Offisiel er han blant annet Gwyneth Paltrows personlige spirituelle guide. Hun har også omtalt ham på sin egen nettside, den omstridte livsstilsbloggen Goop.

Han skal også ha faste kunder som LeAnn Rimes og Selma Blair, ifølge The Times.

Shaman Durek kommer fra en spirituell familie, og skriver på sin Facebook-side at han er en begavet foredragsholder og en inspirerende lærer. Han har jobbet med mange Hollywood-kjendiser, musikkartister og diverse klienter som kommer fra toppstillinger i næringslivet, ifølge biografien hans på Facebook.

Dyr i drift

Shaman Durek er med andre ord ikke en hvilken som helst healer, og skulle en time hos ham friste - må du være villig til å betale.

Iføge The Times, som hadde et større intervju med ham i 2017, koster det over 3000 kr i timen å bli healet av den ettertraktede shamanen.

- Jeg tilbyr folk sitt sanne jeg, uttalte han til avisen den gang.

Les også

Märtha Louise går hardt ut mot «Skavlan» etter denne klippingen

Ifølge avisen hjelper Shaman Durek klientene sine å ta riktige valg og prioriteringer ved å motta informasjon fra «den andre siden», og ved hjelp av tankelesing.

Ifølge Durek hjelper han flere med å finne kjærligheten og ta riktige valg i arbeidslivet, i tillegg til at han påstår å kunne hjelpe folk med å bli kvitt avhengighet og stress.

- Ikke overrasket

At sjamanen skulle være den som kapret hjertet til Märtha Louise, er ikke TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland overrasket over.

Selv har Märtha Louis gjort stor karriere på liknende tilbud, via den mye omtalte «Engleskolen». I tillegg til å ha felles interesser mener kongehuseksperten at det har vært svært tydelig at de to har hatt et godt øye for hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

- Alle som har opplevd de to sammen har kunnet merke at de har noe helt spesielt på gang. Selv kaller de hverandre tvillingsjeler - og nå også for «Den store kjærligheten». Selv kan jeg i kveld bare ønske begge til lykke og lykke til - og forstår at vi nå også kan vente oss en offisiell meddelelse fra Slottet med det første, har Totland uttalt til Nettavisen.

Det nye kjæresteparet skal på turné i Norge fra 20. til 23. mai, ifølge Durek sin hjemmeside. De skal besøke Stavanger, Tromsø, Oslo og Fredrikstad.

Les også

Märtha Louise: - Kan ikke være på tinder

Kommentarer til denne saken