Årets første sesong av det nye «Paradise»-konseptet går nå inn i sin femte uke, og det er ingen tvil om at årets sesong vil fortsette å overraske med både diskusjoner, krangler og drama.

Mandag er det klart for spøkelsesuke på luksusresorten i Mexico, og i den anledning sjekker det inn en ny deltaker, 36 år gamle Saba Hatzimarkos.

Les også: Hevder glipp fra «Paradise»-produksjonen kostet henne deltakelsen: – Ødela sykt mye for meg

36-åringen fra Orkdalen er årets eldste deltaker, og sjekker inn med to hemmeligheter hun ikke har noen planer om å avsløre overfor de andre deltakerne i løpet av oppholdet. Og løgnene starter allerede det sekundet hun sjekker inn.

Løy til deltakerne

Hatzimarkos sjekker nemlig inn på hotellet i rollen som «åndeutdriver», noe hun også overbeviser de andre deltakerne om at er hennes faste yrke hjemme i Norge. Det er det derimot ikke, og hun velger i samme slengen å lyve om alderen sin.

Før innsjekk bestemmer nemlig 36-åringen seg for å ta av ti år på sin egentlige alder, og hun introduserer seg dermed som en 26 år gammel åndeutdriver.

– Nå er det ikke noen hemmelighet at på «Paradise» så er det som regel en veldig ung cast. Så da tenkte jeg at hvis de vet hvor gammel jeg er, så behandler de meg kanskje som om jeg er eldre, eller at de vil ha meg ut fordi av at jeg kan være litt smartere eller har lengre livserfaring enn de fleste, sier Hatzimarkos til Nettavisen om hvorfor hun løy på alderen.

– Også var det jo veldig gøy å være 26 år igjen, legger hun til.

Den store løgnen hennes holder imidlertid på å ryke allerede når de andre deltakerene spør hvor gammel hun er, og hun ikke er helt sikker på hvilket årstall hun skal være født i.

Les også: Ble overtalt av «Paradise»-produksjonen: – Ville absolutt ikke være med

Løgnen om at hun er spirituell åndeutdriver kom derimot rett før innsjekk. Det bestemte hun seg for bare ti minutter før innsjekk. Til Nettavisen sier hun at hun følte det svarte, lange håret og det halvt greske utseendet passet ypperlig inn i rollen. 36-åringen er for øvrig utdannet som skuespiller i USA og understreker at det var hennes egen regi og at produksjonen syntes det var et gøy påfunn å spille videre på.

Jaktet på reality i flere år

Hatzimarkos opplyser at hun tilbrakte tyveårene sine i Hollywood, der hun jobbet som blant annet skuespiller og runway-modell. Siden hun flyttet tilbake til Norge har reality-drømmen stått høyt på ønskelista, og da det nye konseptet av «Paradise» ble lansert var det et program hun følte var perfekt for henne.

– Siden jeg flyttet tilbake til Norge fra USA så har jeg alltid lett etter et realityshow som kunne passe til klesstilen og personligheten min, sier hun.

Hatzimarkos understreker at det er «spillet» som virkelig tiltrekker henne, men at TV-tid og muligheten til å kunne vise frem stilen sin på nasjonal tv også hørtes ut som en god ide.

Med en skuespillerutdanning i ermet var det naturlig for 36-åringen fra Orkdal å bruke ferdighetene flittig. Hun håper nå at «Paradise»-deltakelsen kan ta henne videre i underholdningsbransjen, og hjelpe henne med å nå drømmen om å bli programleder en vakker dag.

Glemte aldersforskjellen

Selv om hun er den eldste deltakeren inne på «Paradise», forteller 36-åringen at hun aldri gikk inn i en mammarolle blant de andre deltakerne på hotellet. Dette fordi hun glemte at hun var eldre enn de andre, trolig fordi hun allerede har mange venner i tjueårene.

– Alle jeg henger med og mine bestevenner er rundt 25-26 år. Også jeg er veldig glad i å være ute på byen, noe som kanskje ikke er helt typisk for folk på min alder, sier hun.

Hun føler at hun lever stikk motsatt det en «vanlig» dame i 30-årene i Norge gjør, og påpeker at hus, bil og barn ikke står på ønskelisten.

– Jeg føler nesten at jeg er fra Hollywood siden jeg har brukt alle tjueårene mine der. Vennene mine derfra som er rundt 40 år ser ut som de er 25 år og kler seg og lever livet deretter, sier hun.

– Hvis man skal leve til man er hundre år, og begynne å oppføre seg som gammel allerede som 30... Da har du et langt og kjedelig liv foran deg, legger hun til.

Realityserien har til nå bydd på en god dose drama, blant annet en eksplosiv krangel på presidentvalget. Hatzimarkos kan forsikre overfor Nettavisen at det blir enda mer drama og et par «heftige» diskusjoner nå som hun sjekker inn.

– Jeg er en ekstremt direkte dame, og det er det ikke alle som tåler, røper hun.