I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Den meksikanske skuespillerinnen Salma Hayek kunne tirsdag feire at hennes følgertall på Instagram bikket 12 millioner.

Hva er mer naturlig enn å feire med et aldri så lite nakenbilde? Det var dog ikke av samme art som Halle Berry, da hun tidligere i år feiret 53 år med en våt t-skjorte.

Hayek delte nemlig bildet over fra hun var hos akupunktøren, hvor hun hadde bedt om å få én nål satt inn for hver million følgere.

– Jeg er veldig takknemlig til dere alle for deres kjærlighet og støtte, skriver den ettertraktede skuespillerinnen som neste år er aktuell i hele fem filmer.

Les også: Kona truet med å dra om han ikke ordnet opp i økonomien. Tar til tårene når han ser gjelden

Hilsnene strømmer inn fra kjendisverdenen

Gårsdagens store nyhet var at Jennifer Aniston knakk internett da hun delte sitt første bilde på Instagram - et bilde som attpåtil var med resten av Friends-gjengen.

I skrivende stund har bildet fått nærmere 8 millioner til å trykke på likerknappen og Aniston har fått hele 6,4 millioner følgere på under ett døgn.

Under bildet strømmer gratulasjonene på fra et kobbel av kjendiser som feirer at Jennifer endelig er en del av dette universet.

– Dette er diiiigert, skriver Märtha Louises nære venninne, Gwyneth Palthrow.

– Jeg er så glad de fortsatt er der for deg, skriver talkshow-vert Ellen Degereners, med referanse til introsangen i Friends.

– Woo hoo! WOOooooOOO!!, skriver medskuespiller i Friends, Lisa Kudrow.

Det er ikke bare i kommentarfeltet det koker over, flere deler også bilder og velmenende råd til stjernen.

– Hi Jen! Velkommen til sosiale medier-verdenen... den suger. Du kommer til å elske det!, skriver Courtney Cox, også kjent som Monica i Friends.

David Schwimmer var på mimretoget med sin gratulasjon, han deler nemlig et bilde av Rachel og Ross som lego - på den ikoniske kaffesjappa til vennegjengen i New York.

Selv er ikke Schwimmer så veldig aktiv på Instagram, forutenom bildet over har han kun delt et bilde og en video.

Også Dolly Parton har gledet seg over Jennifers debut i sosiale medier.

– Vi har ventet på deg! Velkommen til Instagram, skriver hun og deler et bilde av de to fra The Late, Late Show med James Corden.

Reese Witherspoon er også blant dem som kaster seg på gratulasjonsbølgen.

– Jennifer Aniston har blitt en del av Instagram-verdenen og nå kan jeg endelig tagge henne i Friends memes! Velkommen Jen, skriver Witherspoon frydefullt.

Les også: Louise Angelica fikk babynyheten lekket: – Aner ikke hvem det er

Flytter han inn etter virvelvind-romanse?

En annen som kanskje kan feire er Cody Simpson. På Instagram stories delte han en selfie med tittelen «move in day», som tilsier at Simpson skal flytte inn et eller annet sted. Nå spekuleres det i om det er til selveste Miley Cyrus.

Hun har fått fart på sakene etter å ha først kunngjort bruddet med ektemannen Liam Hemsworth, for deretter å ha en heftig flørt med Kaitlynn Carter, til å de siste ukene ha datet Cody Simpson.

Skrev kjærlighetsdikt

Paret har på kort tid rukket å gjøre mye ut av romansen. De deler stadig vekk bilder av hverandre i sosiale medier, og er blitt observert kyssende rundt i Hollywood.

I tillegg har Cody skrevet en sang som beskrives som et kjærlighetsdikt til Miley. Den fikk hun da hun nylig var innlagt på sykehuset med tonsillitt, og Miley skal da ha overtalt Simpson til å gi ut sangen.

– Den er for spesiell til å bare bli hørt av mine ører alene, så jeg presser han akkurat nå om å slippe den neste uke, og det fungerer, skrev Miley på sin Instragram.

Forsøket skal ha vært vellykket, for førstkommende fredag kommer låten som har fått navnet «golden thing».

Deler av teksten har Simpson allerede delt på sin diktkonto på Instagram. Her skriver sangeren, hvis diktalibi heter Prince Neptune, meget romantisk til superstjernen.

Han refererer tilsynelatende til Miley som månens souvenir og en ballerina, og han skriver om å ha sex med henne om morgenen.