Skuespillerbransjen i Hollywood er preget av tøff konkurranse, og det er ikke alltid like lett å lande drømmerollen til tross for å være forlovet med en av verdens største kjendiser. Det har personlig trener Sam Asghari (27) fått erfare.

I fem år har den 27 år gamle personlig treneren vært sammen med pop-ikonet Britney Spears, og i september forlovet de seg.

Les også: Britney Spears har forlovet seg

Ifølge The New York Post har han den siste perioden forsøkt å komme seg inn på Hollywood-markedet.

Oversett av rollebesetningen

Nylig avslørte imidlertid Asghari på Instagram at han var på audition for en rolle til den nye «Sex and the City»-oppfølgeren «And Just Like That», men at han ikke var så heldig.

27-åringen informerer at han ikke fikk den lille rollen som dukker opp i den femte episoden av oppfølgeren, som Carrie Bradshaws fysioterapeut, og forteller at han ble oversett av rollebesetningsledere.

«Man, Jeg så fram til denne rollen i oppfølgeren av «Sex and the City», «And Just Like That». All hyllest til han som fikk den! Det var en kul rolle», skrev Asghari på Instagram.

Drømmer om å spille superhelt

Til tross for at skuespilleren ble avvist av «And Just Like That» ser fremtiden som skuespiller lys ut for 27-åringen. Ifølge The Post kapret han en bi-rolle med Mel Gibson som hovedskuespiller i action-thrilleren «Hot Seat».

Asghari håper at rollen vil åpne nye dører for den oppkommende skuespiller karrieren hans.

– Mitt endelige mål er å bli den første midt-østeren som spiller en superhelt. Marvel eller hvem som helst burde ringe meg, fortalte han i et intervju med Variety.

Den ferske skuespilleren røper at han trener mye MMA for tiden, som er en fullkontakt-kampsport som tillater bruk av både slag- og grapplingteknikker. I tillegg øver han seg på håndtering av pistoler og stunts. Han håper på å bli en skuespiller som mestrer alt, slik som Tom Cruise og Jason Statham.

Les også: Britney Spears' eksmann hevder forlovelsen er falsk