De fleste kjenner kanskje Samantha Skogrand (31) best igjen fra TV 2-kameraene der hun har vært programleder for både TV 2 Sporten og Sportskanalen. For under et år siden byttet hun beite over til NRK der hun også har drevet med radio, men straks venter noe mye større – hun skal bli mamma for andre gang med kjæresten og den tidligere skiskytteren Emil Hegle Svendsen (35).

I tirsdagens episode av Nettavisen podkasten «Schendis» forteller Skogrand om hva hun frykter mest med fødselen, hvordan hun tror livet som tobarnsmamma kommer til å bli og hva hun gjør for å forberede seg til det. Skogrand kan blant annet fortelle at hun er aller mest bekymret for kjæresten Emil, som under forrige fødsel gråt på fødestua.

Skogrand kan også røpe hva de ønsker å kalle den kommende datteren, og forteller om hvorfor hun ikke ønsker å dele termindatoen.

I tillegg avslører Samantha Skogrand sitt sanne jeg med sitt elleville talent for løgn og hva hun egentlig drømmer om å jobbe med. Hun røper også historien om hvordan hun og Emil møttes og den kleine samtalen hun måtte ta med TV 2-sjefen da forholdet ble offentlig kjent.

Schendis kan du høre overalt du hører podkast, eller i spilleren øverst i saken!

Følg @schendispod på Instagram: