I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn og utland akkurat nå.

I november kunne artist Sandra Lyng (31) glede seg over å bli mamma for første gang til en liten gutt. Sammen med forloveden Lasse Joachim Langerud var den lille svært etterlengtet, noe de stadig delte om til fansen på Instagram.

På Instagram nå deler Lyng et helt annet bilde av hvordan tiden som nybakt mamma har vært.

- Tiden etter fødsel var tøff, skriver 31-åringen og avslører at hun har slitt med en mild form for fødselsdepresjon.

- Jeg gråt mye selv og hadde ett ganske tungt sinn, en mild fødselsdepresjon, skriver hun blant annet.

Sandra Lyng har tidligere vært åpen om at hun som 20 åring fikk en bipolar diagnose, noe hun nå er takknemlig for.

- Jeg som bipolar har blitt vant til å måtte takle depresjoner/nedturer, og dager der alt er skygger og fremtiden virker mørk. Men jeg har lært meg hvordan jeg kan jobbe meg ut av det, skriver hun på Instagram tirsdag.

Justin Bieber med kryptisk beskjed

Den siste tiden har Justin Bieber (25) fått fansen svært bekymret etter at gikk ut på Instagram med en beskjed om at han for tiden sliter psykisk, og ba fansen om å be for ham.

Nå får den 25 år gamle hjerteknuseren fansen til å klø seg i hodet igjen.

Mandag kveld delte han et lenger innlegg på Instagram, der han han skrev at han har valgt å ta en pause fra musikken, fordi han ønsker å være en god far.

- Jeg har vært på turné gjennom hele ungdomsperioden min og tidlig 20-årene. Jeg har forstått at dere antakeligvis så at jeg var var svært ulykkelig under min forrige turné, og verken jeg eller dere fortjener det. Dere betaler penger for å få en bra konsert, men jeg var ikke i stand følelsesmessig til å gi dere det, starter Bieber teksten med.

Videre beskriver han den siste tiden svært turbulent, der han har forsøkt å få hjelp til å få bukt på sine problemer. Nå er han for tiden svært fokusert på å få livet sitt på rett kjøl igjen.

- Slik at jeg ikke faller sammen, slik at jeg kan fortsette å være gift og være den pappaen jeg ønsker å være. Musikk er veldig viktig for meg, men ingenting kommer før familie og helse, skriver han videre.

Gravid?

Hvor lenge Justin Bieber skal ta en pause fra albumet er foreløpig ukjent. Han lover imidlertid at det snart kommer et nytt album som skal «kicke ass», før han legger musikken på hylla for en liten stund.

Selv om flere fans er blitt sønderknust av Biebers beskjed, i hvert fall etter kommentarfeltet å dømme, er det likevel en helt annen detalj som får fansen til sperre opp øynene.

På kort tid har beskjeden fra Bieber fått flere til å spekulere på om han og kona Hailey Baldwin (22), som han giftet seg i sommer, venter barn.

Elsker barn

Den noe kryptiske babymeldingen til Justin Bieber kommer bare noen måneder etter at Hailey Baldwin delte sine tanker om barn. Riktig nok i et samarbeid med Unicef.

- Jeg elsker barn, skrev 22-åringen til en bildekarusell av seg selv med flere barn.

Foreløpig har verken Bieber eller Baldwin kommentert babyspekulasjonene. Baldwin var likevel rask til å kommentere ektemannens Instram-innlegg.

- Helt riktig. Jeg elsker deg så mye at det gjør vondt, kommenterer Baldwin til innlegget.

Mer babylykke

Justin Bieber og Hailey Baldwin er imidlertid ikke de eneste som skaper babylykke i kjendisverdenen om dagen.

Mandag kveld kunne den canadiske musikeren Alanis Morissette (44), kjent for hits som «Hand in My Pocket» og «Ironic», avsløre at hun skal bli mamma for tredje gang.

- Så mye nytt, skriver 44-åringen til et bilde av seg selv der hun tilsynelatende spiller inn musikk, med en svært synlig gravidmage.

Morissette giftet seg med rapperen Souleye (34), eller Mario Treadway som han egentlig heter, i 2010.

Sammen har ekteparet de to barna Onyx og Ever.

Bekrefter kjæreste

Her til lands blomstrer også romantikken blant kjendisene.

Lenge har det blitt spekulert på om bloggeren og den tidligere «Farmen»-deltakeren Andrea Badendyck (24) har funnet kjærligheten. På Instagram bekrefter hun nå rykteflommen.

- Elsker å være forelsket i deg, skriver hun til et bilde henne selv og en mystisk mann.

Hvem mannen som har kapret hjertet til 24-åringen er, velger hun å holde for seg selv.

sin egen blogg har hun derimot delt flere detaljer om sin nye flamme. Blant annet at de to har et avstandsforhold, da han bor i Latvia.