I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Sarah Jessica Parker (56) er snart tilbake i rollen som ikoniske Carrie Bradshaw i «Sex & Singelliv»-oppfølgeren «And Just Like That».

Det er over 20 år siden Parker og skuespillerkollegene Kristin Davis (56), Cynthia Nixon (55) og Kim Cattrall (65) gikk inn i sine roller som de single jentene fra New York, og fansen er spente på om oppfølgeren klarer å fylle de enorme skoene til originalen.

Les også: (+) «Sex og singelliv» er beryktet for drøye scener, men én scene ble så ille at den aldri er vist

Innspillingen startet for flere måneder siden, og alle kvinnene, bortsett fra Cattrall, har blitt observert på filmsettet i New York i ekte «Sex og Singelliv»-stil.

Men som nevnt er det over 20 år siden starten av serien, og hovedrolleinnehaverne har naturligvis blitt både eldre og endret seg i utseende siden vi først ble kjent med dem. Det har flere bemerket seg de siste månedene.

– Så mye kvinnefiendtlig snakk

I et intervju med Vogue i forbindelse med den kommende desemberutgaven, går derimot Parker hardt ut mot kritikerne som har kommentert på hennes og kollegenes eldende utseende.

– Det er så mye kvinnefiendtlig snakk om oss. som aldri ville skjedd hvis vi var menn, sier Parker til magasinet og påpeker at «alle» er opphengt i hennes grå hår.

Les også: Silje Sandmæl går til TV 2

For etter at Parker ble fotografert på lunsj med programleder Andy Cohen (53) i sommer, gikk bildene viralt.

– Jeg sitter ved siden av Andy Cohen og han har grått hår, men han er fantastisk. Hvorfor er det greit når det er ham? spør skuespilleren seg.

At kvinner får mer kommentarer enn menn på sitt eldende utseende, er noe kvinner i rampelyset har måttet tolerere i årevis. Men i en tid hvor Instagram, Twitter og TikTok dominerer, føler Parker at granskingen av folks utseende bare har blitt verre.

– Det føles nesten som om folk ikke vil at vi skal ha det bra med hvor vi er, nesten så de nyter å se oss ha det dårlig med hvem vi er i dag – uansett om vi ønsker å eldes naturlig og ikke se perfekt ut eller om man gjør noe for å føle seg bedre, sier hun og legger til:

– Jeg vet hvordan jeg ser ut. Jeg har ikke noe valg. Hva skal jeg gjøre med det? Slutte å aldres? Forsvinne?

Les også: Sturla Berg-Johansen har blitt pappa

Dette er ikke første gang Parker uttaler seg om aldring i rampelyset. Tilbake i 2019 avslørte hun til i et intervju med Elle at hun ikke var interessert i å legge seg under kniven for å skjule at hun ble eldre.

– Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre med at jeg blir eldre. Ja, jeg blir eldre. Herregud, jeg blir eldre hele tiden. Det er som de blomstene som visner foran deg i time-lapse-filmer. Men hva kan jeg gjøre med det? Se ut som en galning? sa hun den gang.

Ny flamme etter sjokkbruddet

I februar ble det kjent at realitystjernen Kim Kardashian (41) hadde søkt om skilsmisse fra rapperen Kanye West (44) etter seks års ekteskap.

Siden den gang har både Kardashian og West blitt koblet til nye potensielle romanser, og den siste tiden har spesielt ryktene rundt Kardashian og komiker Pete Davidson surret i sosiale medier.

Nå viser det seg at det ikke bare er Kardashian som muligens har fått funnet kjærligheten på ny. Page Six kan nemlig avsløre at West dater den 22 år yngre modellen Vinetria (22).

En kilde hevder overfor nettstedet at de to skal ha datet en stund, og at 22-åringen skal ha vært til stede under Wests «Sunday Service» forrige helg, som er en kombinasjon av gudstjeneste og konsert West har arrangert flere ganger.

Paret tok også turen til en basketballkamp i Minneapolis denne helgen, der de ble observert og fotografert sammen på første rad.

Nyheten om Wests angivelige nye flørt kommer kort tid etter at rapperen sa at han vil ha Kardashian tilbake.

Les også: Kanye West bryter tausheten om bruddet: – Har ikke sett noen skilsmissepapirer

Vinetria er ikke den første West har blitt koblet til etter bruddet med Kardashian. Like etter at nyheten ble kjent, ble West observert på ferie med supermodellen Irina Shayk (35). Derfra tok det ikke lange tiden før ryktene om at de to gamle vennene hadde blitt et par begynte å svirre.

Les også: (+) Bildene av en naken Irina Shayk kunne veltet karrieren: Nå er toppmodellen god for 200 millioner

Det tok imidlertid ikke lang tid før forholdet mellom dem var over, og en kilde fortalte til Page Six den gang at Shayk hadde takket nei til en tur til Paris med rapperen da hun kun så på ham som en venn.

– Hun liker ham som en venn, men ønsker ikke et forhold, sa kilden den gang, og la til at supermodellen ikke ønsket å bli med for å unngå overskrifter i pressen.

– Hun vil ikke at reisen assosieres med at de dater, noe som hadde havnet i pressen hvis hun dukket opp i Paris med ham. Det ville vært enda en måned med overskrifter om at de dater.

Observert med glitrende diamantring

I helgen var sangstjernen Adele (33) ute og spiste middag med noen venner i Los Angeles, og som kjendis slapp hun naturligvis ikke unna paparazziene som ventet utenfor.

The Sun er blant avisene som har publisert bilder fra sangerens luftetur, der en glitrende diamantring er å se på ringfingeren hennes. Dermed har ryktene om at hun kanskje har forlovet seg for alvor begynt å svirre.

Les også: Dette vet vi om Adeles nye flørt, Rich Paul

Adele begynte å date sportsagenten Rich Paul (39) i mars i år, og i juli ble de for første gang observert sammen under en NBA-kamp mellom Milwaukee Bucks og Phoenix Suns. Kort tid etter sa en kilde til People at de to hadde datet i «et par måneder».

Om Paul nå har gått ned på kne er ikke kjent, og Adele var svært taus da paparazziene prøvde å spørre henne om ringen. Tidligere har hun imidlertid uttalt at de to trives sammen.

– Jeg elsker å være rundt ham, sa hun om kjæresten forrige måned, ifølge The Sun.