Realityprofilen Aurora Gude (29) er denne uken gjest i podkasten «G-punktet», der hun får en åpenbaring i samtale med sexologen og programlederen Iselin Guttormsen (35).

Etter å ha forklart hva slags forhold hun har til sex, får nemlig Gude forklart av Guttormsen at hun er demiseksuell.

– Så det er et ord for det! Så greit, sier Gude i podkasten.

Les også: Pia Tjelta skulle ta en selfie med superstjernen, så skjedde det uventede

Overfor Nettavisen forteller den populære 29-åringen at hun aldri hadde hørt om uttrykket før.

– Jeg hadde aldri hørt det før. Jeg visste ikke at det var en greie. Jeg har jo hørt om andre som helst vil ligge med noen de liker, men visste ikke at det fantes et ord for det, sier hun.

– Har et veldig spesielt forhold til sex

Dersom man er demiseksuell opplever man ikke seksuell tiltrekning til noen med mindre et emosjonelt bånd etableres først. Det er det samme som 29-åringen beskriver i podkasten på spørsmål om hvordan forhold hun har til sex.

– Jeg har et veldig spesielt forhold til sex, sier hun.

– Jeg er ikke sånn som kan si rett ut at jeg elsker sex helt uten videre. For meg handler sex utelukkende om kjærlighet, og jeg er svært sjelden fysisk tiltrukket av noen jeg ikke vil noe mer med. Jeg er litt sånn «nonne-aktig», legger Gude til.

Les også: Aurora Gude åpner opp om bruddet

Til Nettavisen forteller Gude at hun kjenner seg godt igjen i definisjonen på en som er demiseksuell.

– Ja, jeg gjør jo det. For jeg har ikke noe interesse i det hele tatt for folk jeg ikke har noe mer med. Andre jeg kjenner kan ligge med noen bare fordi de synes de ser bra ut, for eksempel, men jeg er ikke helt der, sier realityprofilen ærlig.

Les også: Brudd for David Eriksen og kjæresten

Videre forklarer Gude at hun liker å flørte og at hun kan sette pris på et attraktivt utseende – men det betyr ikke at hun vil at det skal ende med sex. For der går grensen hennes.

– Jeg har ikke noe imot flørting og kyssing. Men jeg vil jo heller ikke flørte med noen jeg ikke liker, men man må jo bli kjent med folk. Det gjør man gjerne ved å flørte. Men sex er grensen min for hva man gjør og ikke med en gang, sier hun.

Kastet ut av Tinder

Gude har det siste året vært singel, etter at det i fjor sommer ble slutt mellom henne og kjæresten gjennom seks år.

I podkasten sier hun at hun gjerne vil at den neste hun ender opp med å ha sex med er den hun også ender opp med å gifte seg med, og overfor Nettavisen forteller hun at hun såvidt har prøvd å dyppe tåa i datingbassenget det siste året.

Det har imidlertid ikke gått helt knirkefritt.

– Jeg prøver, men det er jo ikke så lett å date i dagens samfunn. Jeg har vel vært på tre dater det siste året – så det går veldig dårlig. Også ble jeg kastet ut av Tinder, ler hun.

Les også: Kongehuseksperter reagerer etter prins Harry-utsagn: – Må beskyttes mot ham

Hvorfor hun er kastet ut av appen vet hun derimot ikke.

– Det står at jeg er «banned», også sier de at jeg har brutt retningslinjene deres. Og jeg aner ikke hva jeg har gjort. Jeg må bruke Happn, så jeg har fått litt utfordringer underveis.

Aurora Gude er heller ikke særlig begeistret for å møte en potensiell kjæreste over en app i utgangspunktet, da hun synes det er styrete med tanke på at man må chatte, finne ut av om man vil møtes – og til slutt rydde plass i kalenderen.

Hun håper nå hun kan finne kjærligheten på en annen måte.

– Jeg håper jeg kan gå på fest en dag og møte en fyr jeg faller for. Det drømmer jeg om, sier hun til Nettavisen.