NEW YORK (Nettavisen) Den amerikanske rapperen og internettpersonligheten Danielle «Bhad Bhabie» Bregoli (18) soper nå inn millioner etter at hun lanserte seg selv på OnlyFans, en nettside som hovedsakelig spesialiserer seg på seksualisert innhold. Se videoen «Bhad Bhabie» la ut her:

- Ikke verst på bare seks timer

I en Instagram-post skriver rapperen at hun på bare noen få timer fikk inn et sekssifret dollarbeløp.

- Ikke verst på bare seks timer. Nå satte vi en helvetes rekord på OnlyFans, skriver rapperen på Instagram, der hun har lagt ut foto av det hun tjente.

NÅ +: Slik doblet pornostjernen inntektene under koronakrisen

Bildet viser at hun dro inn over 750.000 dollar på de de seks timene, og mer enn 5000 dollar i tips. Totalt henviser rapperen at hun tjente over en million dollar, eller rundt 8,5 millioner norske kroner, på bare noen få timer, skriver Variety.

OnlyFans er en tjeneste som lar brukerne dele det neste de vil av innhold, men er mest kjent for å spesialisere seg på seksualisert innhold, og er svært populær blant folk som jobber i sexbransjen.

Tar 35 dollar i måneden

Bhad Bhabie tar 35 dollar i måneden for tilgang til innholdet hun legger ut, mens hun hun gir 50 prosent rabatt til de som binder seg og lenger tid, skriver Daily Mail.

- Jeg så de seks millioner kommentarene fra dere og nå svarer jeg på henvendelsene. Vi skal bryte alle grenser, skriver hun på Instagram.

Danielle Bregoli ble verdenskjent over natta da hun som 14-åring, sammen med sin mor, gjestet TV-showet Dr. Phil i 2016.

Les også: - Charlie Sheen er nå blakk, svartelistet og selger videoer for 3500 kroner

På Twitter er det nå flere som reagerer på at den 18 år gammel jenta har åpnet konto på OnlyFans.

- Det gjør meg virkelig trist å se at Bhad Bhabie følte seg så presset at hun opprettet en OnlyFans. Og det er ekkelt å se hvor mange mennesker som ventet på at hun ble myndig, slik at hun kunne gjøre det. Hvis du legger henne til på OnlyFans så er du et rovdyr, rett og slett, skriver en bruker på Twitter.

Les også: Avslører Playboy-legendens sex-triks: – Derfor var han alltid klar

Bella Thorne satte forrige rekord

Ifølge Daily Mail har flere kjendiser nå kastet seg over OnlyFans for å promotere seg selv og få å skape inntekter. Blant kjendisene er personer som Cardi B, Jordyn Woods og Bella Thorne.

Bella Thorne (23) satte rekord i fjor da hun tjente rundt én million dollar på OnlyFans på 24 timer.