Etter flere uker med rykter om en familieforøkelse, bekrefter nå Colin Jost (39) at han og kona, Scarlett Johansson (36), venter sitt første barn sammen. Dette blir deres første felles barn, mens Johansson har datteren Rose (6) fra før av.

Bekreftelsen fra den vordende faren kom under et standup-show i Conneticut søndag, skriver UsWeekly.

– Vi skal ha barn! Det er spennende, sa han fra scenen.

Uteble fra presseopplegg

Som tidligere nevnt har det svirret rykter om at Johansson er gravid med sitt andre barn en stund nå.

Det hele startet da skuespilleren uteble fra flere arrangementer rundt promoteringen av storfilmen «Black Widow», som kom ut i juli.

Les også: Nå vil «alle» ha Cindy Crawfords 90-tallsfrisyre: – Ikke overraskende, sier norsk frisør

36-åringen var imidlertid til stede under digitale pressetreff, der hun kun viste seg fra brystet og opp – trolig for å gjemme en voksende babymage.

Barn nummer to

Scarlett Johansson blir nå tobarnsmor, noe hun trolig gleder seg veldig til. Når den lille er ventet å melde sin ankomst er ikke kjent, og det er heller ikke kjent om paret venter en gutt eller jente.

Skal vi tro Page Six er det imidlertid ikke særlig lenge til fødsel.

Les også: Ireland Baldwins nakentatovering vekker oppsikt: – Er det Kendall Jenner?

– Scarlett har faktisk termin snart, og jeg vet at hun og Colin er fra seg av lykke, sa en kilde til nettstedet i begynnelsen av juli.

- Scarlett er gravid, men holder det veldig rolig. Hun har holdt en svært lav profil, sa en annen kilde.

At de har holdt en relativt lav profil hva gjelder graviditeten er for øvrig ikke så veldig overraskende. Johansson og Jost har alltid vernet godt om privatlivet, og også da de forlovet og giftet seg tok det lang tid før de bekreftet de hyggelige nyhetene.