RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de første bildene av Meghan Markle sammen med dronning Elizabeth

Fra venstre: prins Charles, prinsen av Wales, Camilla, hertuginne av Cornwall, Meghan Markle, dronning Elizabeth II, prins Harry, og prins Phillip etter den årlige gudstjenesten i Sandringham første juledag.
Fra venstre: prins Charles, prinsen av Wales, Camilla, hertuginne av Cornwall, Meghan Markle, dronning Elizabeth II, prins Harry, og prins Phillip etter den årlige gudstjenesten i Sandringham første juledag. Foto: Adrian Dennis (AFP)
Sist oppdatert:
Meghan Markle deltok for første gang på julegudstjeneste med den britiske kongefamilien.

Prins Harrys forlovede, Meghan Markle, var med da den britiske kongefamilien første juledag deltok i gudstjenesten i den lokale kirken i nærheten av Sandringham-slottet.

Markle smilte og ga et lite vink til lokale frammøtte, og både hun og hennes forlovede prins Harry tok seg tid til å veksle noen ord med flere mennesker før de dro tilbake til slottet.

Det er også første gang folk fikk se henne på bilder sammen med dronning Elizabeth II. 

De første bildene av Meghan Markle sammen med dronning Elizabeth og resten av den britiske kongefamilien har allerede rukket å få mye oppmerksomhet.

– Hun var veldig, veldig nydelig, sa Judith Wallis, som fikk noen ord med paret. Det var flere mennesker til stede enn ved tidligere i år, muligens fordi de var nysgjerrige på det nye medlemmet av kongefamilien.

Les også: Se de offisielle forlovelsesbildene til Meghan Markle og prins Harry

Meghan Markle og prins Harry ankommer den årlige gudstjenesten første juledag. 

Dronning Elizabeth og prins Philip kom til gudstjenesten sammen med de øvrige nære familiemedlemmene, blant dem også prins William og hans kone Kate, som venter sitt tredje barn i løpet av våren.

Dronningen, som er 91, og hennes mann Philip, som er 96, holdt seg hjemme i fjor på grunn av influensa. Han valgte å spasere tilbake til slottet sammen med andre, mens dronningen ble kjørt, sammen med prins Charles' kone Camilla.

Les også: Bryllupsdatoen til prins Harry og Meghan Markle er bestemt - det er bare ett problem

Og denne: Dette vil Meghan Markle gjøre med skuespiller-karrieren

(©NTB)

Hertugen og hertuginnen av Cambridge, William og Kate, Meghan Markle og prins Harry ankommer gudstjenesten i Sandringham første juledag. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere