Gå til sidens hovedinnhold

- Se for deg Downton Abbey med mye sex!

- Denne nye serien bryter alle konvensjonene.

Nettavisen har snakket med stjernene bak julens store seriesnakkis Bridgerton. Denne nye serien er proppfull av intriger, sladder, kjærlighet og mye sex. Selv om den har likheter med The Crown og Downton Abbey, er Bridgerton definitivt noe for seg selv:

– Jeg vil beskrive den som en saftig kombinasjon av Downton Abbey og Gossip Girl, forteller den britiske kjekkasen Jonathan Bailey i et video-intervju med Nettavisen, og fortsetter:

– Denne nye serien bryter alle konvensjonene, sier Bailey, som blant annet tidligere har vært med i krimserien Broadchurch.

Se Nettavisens intervju med stjernene øverst i saken!

Regé-Jean Page, som spiller hertug i serien, mener seerne har veldig godt av å se denne serien.

– Vi sitter jo så mye i «sweatpants» for tiden. Serien lar oss føle oss glamorøse, noe vi virkelig trenger i disse tider!

Serieskaperen Chris Van Dusen har tidligere jobbet på en rekke sesonger av Grey's Anatomy. Han er ikke i tvil om at Bridgerton vil få mange til å sperre opp både øyne og ører.

– For å være ærlig har mange historiske dramaer vært litt kjedelige. Med denne serien har jeg ønsket å lage en serie jeg selv ønsket å se. Bridgerton har en moderne vri og føles veldig moderne, forteller han.

Claudia Jessie spiller Eloise Bridgerton. Hun mener serien er nærmest spiselig:

– Den er så deilig og tilfredsstillende. Alt er så lekkert. Serien er som en julesjokolade som er innpakket fint og fargerikt, sier hun engasjerende.

Se hele intervjuet øverst i saken!

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken