*Nettavisen* Livsstil.

Se hva vi fant på Instagram

Jamie Lee Curtis raser etter å vært ufrivillig deltakende på Fiji-vannets kampanje under Golden Globe.

12.01.19 12:23

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn og utland akkurat nå.

Har du tips om gode Instagram-bilder eller kontoer, del dem gjerne i kommentarfeltet.

«Fiji water girl» ble hun kalt - kvinnen som stjal showet under Golden Globe, natt til 7. januar norsk tid. Kvinnen i blå kjole dukket opp på en rekke kjendisbilder, stirret rett inn i kameraet og bar på et brett med Fiji-vann.

Det var modellen Kelleth Cuthbert som virkelig stjal showet, men det var en rekke «Fiji Water Girls» under showet, og nå får selskapet bak Fiji-vannet så hatten passer av skuespiller Jamie Lee Curtis.

Hun skriver i et innlegg på Instagram onsdag at hun forsøkte å flytte seg unna kampanjene til Fiji og Moet, og også at hun sa høyt at hun ikke ønsket å promotere noen av produktene. Likevel ble hun senere gjort oppmerksom på at hun var blitt avbildet ved siden av modellen.

- Sponsorene av arrangementer må få tillatelse fra mennesker når de får dem avbildet ved siden av produkter, poengterer hun i et Instagram-innlegg lagt ut onsdag.

Cuthbert har selv fortalt People at hun ikke mente å stjele andres oppmerksomhet på den røde løperen, men at det som modell var vanskelig å motstå fristelsen rundt så mange kameraer.

«God tirsdag» fra Petter Stordalen på stylter:

Dette bildet av Kris Jenner har fått mye oppmerksomhet. Med den nye frisyren er det ikke lett å se forskjell på henne og datteren Kim.

Og Aksel Hennie har fått kunstverk av seg selv - laget av Rubiks kuber.

Denne surferen fikk hyggelig selskap i bølgene i California.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag