Se hva vi fant på Instagram

Svart leopard er blitt fanget på kamera for første gang på 100 år, mens en hund imponerer i hinderløype og svenske Åsa kjemper mot kroppspress.

13.02.19 09:09

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn og utland akkurat nå.

Fotografen Will Burrad-Lucas (35) har klart å fange en svart leopard i et bilde, som er fotografert i villmarken i Kenya i Afrika. Bildet er tatt midt på natten med fullmåne skinnende over leoparden. Det er første gang på 100 år at noen har klart å ta bilde av denne typen leopard, ifølge Daily Mail.

Dyr kan være både mystiske og atletiske. Og atletisk, det er i alle fall hunden Rudy som imponerer i en hinderløype for hunder.

Det er ikke bare hunder som imponerer for tiden, for svenske Åsa på 12 år kommer med en klar tale til både barn, unge og voksne om kroppspresset som hun opplever det er mye av i samfunnet vi lever i: - Slik kan vi ikke ha det. Kroppen skal man ha hele livet. Se videoen i Instagram-posten nedenfor for å få med deg hennes tre tips.

Mens Åsa jobber for å redusere kroppspresset, er det noe helt annet som opptar den norske fotballtreneren Ole Gunnar Solskjær, som har blitt midlertidig manager på Manchester United. Nylig delte den populære tidligere fotballspilleren David Beckham et bilde av seg selv sammen med den norske fotballegenden Solskjær.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.