*Nettavisen* Livsstil.

Se hva vi fant på Instagram

Kjærlighet, babylykke og hyllester er det som rører seg i Instagram-feeden.

18.03.19 14:44

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Lykken var stor da ekteparet John Arne Riise (38) og Louise Angelica Riise (29) i midten av januar meddelte at de venter sitt aller første barn sammen.

Lenge har paret vært åpne om at de har ønsket seg barn, men veien dit har ikke vært like lett. Overfor Se og Hør i 2016 fortalte Louise Angelica at det var vanskelig å oppfylle drømmen om et barn.

I et nylig intervju med VG forteller ekteparet åpenhjertig om den vanskelige tiden, og avslører at det tok over tre år før det positive resultatet viste seg på graviditetstestene.

– Jeg begynte å bekymre meg, lurte på om det var noe galt. Kunne jeg ikke bli gravid? Og så skulle selvsagt alle rundt meg komme med tips, da. Alt jeg måtte gjøre – og ikke kunne gjøre, sier Louise Angelica til avisen.

I dag er ekteparet over halvveis i svangerskapet, og 29-åringen deler flittig bilder av den voksende magen. Fra før har John Arne Riise tre barn fra tidligere ekteskap, og sammen med kona venter de nå en gutt.

Nye tider

I oktober ble det kjent at John Arne og Louise Angelica Riise hadde lagt ut huset i Ålesund for salg, og ønsket å flytte. En knapp måned etter ble huset solgt, og ekteparet har nå funnet seg sin nye drømmebolig i Drammen like ved Oslo.

Drømmeboligen er riktig nok ikke bygget enda. Til VG forteller John Arne at de har leid inn en arkitekt for å tegnet hjemmet akkurat slik de vil ha det.

– Vi valgte Drammen mest fordi det er midt mellom min mor i Tønsberg og Louises foreldre i Oslo. Og så er det jo en fotballby; det er litt gøy for meg, da, sier John Arne til avisen.

Kjærestetur

John Arne og Louise Angelica Riise er imidlertid ikke de eneste som oser av lykke om dagen.

I sommer giftet programleder Katarina Flatland (29) seg med sin drømmemann, Harald Meling Dobloug (29), og fremdeles ser det ut til at det relativt nygifte paret vet å nyte kjærligheten.

For kort tid siden reiste de avgårde på bryllupsreise i Asia, og nå om dagen ser det ut til at de storkoser seg på kjærestetur til København. Stadig deler det forelskede paret bilder av hverandre på Instagram.

Delte bilde med begge eksene

Gift eller ikke - Lene Nystrøm (45), kjent fra bandet «Aqua», er det perfekte eksempelet på hvordan man kan lykkes med å bevare vennskapet med eksen.

I april for snart to år siden ble det kjent at Nystrøm og ektefellen Søren Raasted (49) bestemte seg for å gå hvert til sitt etter 16 år som ektepar. De spilte sammen i 90-tallsgruppa «Aqua». Før ekteskapet med Raasted var Nystrøm i et forhold med et annet medlem av gruppa, René Dif (51).

Tross tidligere forhold og intriger ser det imidlertid ut til at de tre har en like god tone i dag. På Instagram søndag overrasket Nystrøm fansen med et bilde av dem alle tre.

- Lunsj med mine to «loverboys», skriver hun til det noe absurde bildet.

Hyller alenemødre

Men la oss være ærlige, slik Tinashe Williamson (34) på er. For oppi all lykke finnes det det også trauste dager. På Instagram for to dager siden la kona til komiker og skuespiller Odd-Magnus Williamson (38) en brutal ærlig tekst til et bilde av seg selv der hun drikker mimosa.

I den lengre teksten forteller hun om en travel og hektisk uke, og hyller alle alenemødre som takler det hverdagen har å by på.

- (..) Så kom jeg til å tenke på alle alenemødre og alenefedre som gjør dette uke inn og ut. Måned på måned og år etter år. Som kanskje ikke har familie som bor i nærheten eller har familie i det hele tatt. Som har hele ansvaret alene hele tiden. De er ekte, ekte helter, skriver hun blant annet.

Ski og ny musikk

I helgen gikk det velkjente Birkebeinerrennet av stabelen. Om du ikke er en tilhenger av rennet selv, er det umulig å ikke få med seg at det er ski som har preget dagene til flere av de norske kjendisene i løpet av helgen.

Frank Løke (39) er blant en dem som har delt flere humoristiske innslag fra helgens renn.

Fra én skientusiast til en annen. For skistjernen Johannes Høsflot Klæbø (22) var det imidlertid helt andre ting som tok oppmerksomheten. På Instagram kunne han i helgen nemlig meddele at hans lillebror, Ola Høsflot Klæbø (18), har gitt ut en ny låt.

Av internasjonale stjerner derimot er det datteren til realitystjernen Kim Kardashian (38) som får oppmerksomhet i skrivende stund.

På Twitter har nemlig den verdenskjente trebarnsmoren lagt ut et videoklipp av sin eldste datter North som danser med full innlevelse til live musikk. Videosnutten får fansen til å smelte.

Også den verdenskjente popsangeren Katy Perry (34) får fansen til sperre opp øynene på Twitter. Hun har nemlig bladd i fotoalbumene og delt et gammelt bilde av seg selv fra hun øver til hun skal på audition til «Idol» for mange år siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.