*Nettavisen* Livsstil.

Se hva vi fant på Instagram

Sophie Elise Isachsen dukket opp til skolestreiken sammen med elevene.

22.03.19 14:13

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn og utland akkurat nå.

At en av hjertesakene til toppbloggeren Sophie Elise Isachsen er miljø og klima, er ingen hemmelighet. Stadig oppfordrer hun andre til å leve mer miljøvennlig, og sto blant annet i fronten av fjerning av palmeolje fra norske butikker.

Fredag dukket hun opp til den store skolestreiken utenfor Stortinget, streiket sammen med 15 000 skoleelever for klima.

Klikk på bildet for å forstørre.

ENGASJERT: Sophie Elise Isachsen tok med seg vennene sine og demonstrerte foran Stortinget fredag. Foto: Privat (Instagram)

Med en plakat med skriften «skolestreik for klima» står Isachsen klar for demonstrasjon. Ifølge innlegget på Instagram ble det også flere møter med fansen.

- Så rørende å møte, klemme og protestere med flere tusen engasjerte ungdommer i dag, jeg digger dere! Skriver hun blant annet.

Stolt far

Sophie Elise Isachsen er imidlertid ikke alene om å være et kjent fjes blant mengden av skoleelever fredag.

På Instagram har også skuespiller Odd-Magnus Williamson (38) delt et bilde av datteren sin som står klar for å streike. I hånden holder hun en plakat med skriften «Vår fremtid ligger i deres hender».

- Snuten kommer, løp som faen, skriver skuespilleren til bilde, blant annet.

Khloé Kardashian får kritikk

Utenlands er det imidlertid helt andre ting enn skolestreik som har fått oppmerksomhet.

Torsdag la den verdenskjente realitystjernen Khloé Kardashian ut et bilde av seg selv på Instagram, der hun reklamerer for slankeprodukter.

- Elsker hvordan magen min ser ut akkurat nå, skriver realitystjernen til bilde, og roser de ulike produktene for å få hun i form.

Dette får imidlertid flere til å se rødt. Blant andre den britiske TV-personligheten Jameela Jamil, som nekter for at det er slankeproduktene som har hjulpet Kardashian i form, etter at hun ble mor for et års tid siden.

- Du har en personlig trener, en ernæringsekspert og en kokk som har hjulpet deg med å få den kroppen, og ikke dette produktet, svarer Jamil, som er en programleder, modell og aktivist, sier Jamil ifølge Huffington Post.

- Er du for uansvarlig til å erkjenne det, kan du i det minste fortelle om sideeffektene av dette produktet, som ikke engang er godkjent av myndighetene, fortsetter hun hun.

Jamil advarer Kardashian om at slike innlegg på sosiale medier kan skade unge jenters selvbilde.

- Du er en smart kvinne. Vær smartere enn dette, skriver briten, som får stor støtte på sosiale medier.

Avslørte hemmelig kjæreste

Andre ting som har fått oppmerksomhet i dag, er P3morgen-trioen Silje Nordnes, Markus neby og Ronny Brede Aase.

I kveldens episode av «Lindmo» på NRK får seerne høre hvem NRK P3-programleder Silje Nordnes er sammen med. Hun har vært svært hemmelighetsfull om sin nye kjæreste, men kollega Markus Neby har ikke noe problem med å avsløre det på TV. Sammen med Nordnes og Ronny Brede Aase gjester han «Lindmo».

- Det er veldig trygt å dele ting med disse, og vi kjenner hverandre godt og vet hva vi ikke skal dele. Det har for eksempel aldri blitt sagt at Silje er sammen med artist og låtskriver Fay Wildhagen, røper Neby.

Klikk på bildet for å forstørre.

NY KJÆRESTE: I kveldens «Lindmo»-episode kommer det frem at Fay Wildhagen er Silje Nordnes' «hemmelige» kjæreste. Foto: NTB Scanpix

- Du din luring! sier Brede Aase.

Nordnes selv sa ikke stort, men ble tydelig satt ut av Nebys avsløring om eget kjærlighetsliv.

«Lindmo» går ikke på TV før i kveld, men avsløringen delte trioen allerede i morges på Instagram.

Holdt kjæresten hemmelig

Det var i november i 2018 at Nordnes bekreftet at hun hadde fått seg ny kjæreste i eget radiopragram, P3morgen, og avslørte at kjærligheten blomstret.

Den gang ønsket ikke Nordnes å fortelle hvem hennes nye flamme er, og har holdt henne skjult helt frem til nå.

Denne uken gjestet Nordnes den populære podkasten til Ida Fladen, «Ida med hjertet i hånden», der hun snakket om nåværende og tidligere kjærlighet.

- Det er veldig bra. Vi er veldig åpne og ærlige. Det er vel det som er hovedkjerneverdiene i vårt forhold, sier Nordnes om sitt forhold med Wildhagen i podkasten.

Turbulente forhold

Det er ingen hemmelighet at Nordnes har vært gjennom flere forhold. Hva som gjør Nordnes er så sikker på at Wildhagen er den rette, har hun flere grunner til.

- Jeg har vel aldri vært så ærlig med noen før. Og aldri vært så åpen med alt jeg tenker og føler. Det er veldig fint, men også veldig skummelt. Men når det blir tatt i mot og møtt på samme måte, er det noe som føles helt spesielt, sier hun.

- Vi har det veldig artig. Veldig mye humor og latter. Mange sier jo at det viktigste hos en partner er god humor. Egentlig er ikke det noe jeg har tenkt på før, men jeg kjenner at jeg setter veldig pris på at vi kan ha det så artig sammen, fortsetter hun.

Flere kjærlighetserklæringer

Det er imidlertid ikke bare Nordnes som lever i en rosa sky om dagen. Kjærlighet er det også mellom blogger Anna Rasmussen og Jan Lossius. Den unge mammaen, kjent som «MammaTilMichelle», har delt et bilde av seg selv sammen med ektemannen hvor hun forteller at hun elsker han, og setter pris på den lille tiden de får sammen alene uten barna.

Sofie Elise har derimot postet et bilde på Instagram av seg selv, hvor hun forteller følgerne sine hvordan hun har hatt det de siste dagene etter «Debatten» på NRK.

«For noen dager, for et liv. Men, det er i motgang man vokser, og mennesker er komplekse, forskjellige og har behov for ulike forbilder. Takk for at jeg fikk være med på debatten, og takk til de som alltid er her for klemmer, kjeft, skryt og alt som er», skriver hun.

Jenny Skavlan viser sin kjærlighet til miljøet, og forteller Instagram-følgerne sine at hun velger å ta toget til Bergen i stedet for å fly.

«Mye til og fra Bergen denne måneden så tar toget så ofte det lar seg gjøre. Krysser fingre og bein for å ikke føde på Finse», skriver hun, og ønsker barn og unge en god klimastreik fredag.

Kjendisstylisten Erlend Elias Bragstad har på sin side tatt til Instagram med en aldri så liten hyllest til lillebror Erik Sæter. Til et bilde av de to brødrene for over 20 år siden, beskriver Erlend Elias forholdet han har til sin lillebror.

- Er bare så vanvittig stolt og takknemlig for å kunne kalle meg storebror til deg, Erik, skriver han blant annet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.