Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på Instagram

Kom seg unna med noen skrubbsår.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Den norske alpinisten Aleksander Aamodt Kilde kjørte ut av løypa på trening i Ultental i Italia lørdag morgen. 25-åringen mistet følelsen med underlaget i en sving og skar rett ut av svingen og tok med seg sikkerhetsgjerdene, før han skled videre ned i bunn av henget.

Hendelsen ble filmet og delt av Kilde på Instagram kort tid etter.

- Jeg sa til meg selv: Ikke gjør en tabbe i denne svingen og så... Skjedde selvfølgelig dette. Jeg fikk ingen skader, kun noen små skrubbsår, skrev Kilde på innlegget av fallet i utforløypa.

Kilde er spesialist på Utfor og Super-G og er også ofte med i storslalomrenn. 25-åringen har en seier i verdenscupen i alpint denne sesongen, som han tok i italienske Val Gardena, i utforløypa.

«Modern Family»-stjernen, Sarah Hyland (spiller Haley Dunphy), gjestet TV-programmet til Ellen DeGeneres fredag, hvor hun avslørte at hun tidligere har vært svært nære å ta selvmord.

- Jeg så for meg at jeg skrev avskjedsbrev til mine kjære om hvorfor jeg gjorde det. Jeg skrev det faktisk aldri, fordi jeg ikke ville at noen skulle finne et brev, sa Hyland under programmet.

28-åringen har hatt store helseproblemer i løpet av livet, da hun har måttet gjennomgå 16 operasjoner, inkludert to nyretransplantasjoner.

I tillegg til til det sliter Hyland med endometriose og flere andre helseproblemer. Hun meddeler på «The Ellens Degeneres Show» at det var helsen hennes som førte til at hun vurderte å ta sitt eget liv.

Hun fortalte programleder, Ellen Degeneres, at det var først da hun delte selvmordstankene med noen at hun fikk hjelpen hun trengte.

- Bare det å si det høyt til noen hjalp meg utrolig mye, fordi jeg hadde holdt det for meg selv i flere måneder. Det hjalp veldig, veldig mye, for det fikk det til å høres tåpelig ut og satte samtidig alt i perspektiv, forklarte Hyland.

Hyland avsluttet med å si at hun nå har kommet seg forbi de mørke tankene og nyter livet med sin kjæreste, Wells Adams. For øyeblikket er Hyland igang med å spille inn en film som heter «The Wedding Year».

Torsdag kveld skrev Sophie Elise på Instagram at hun hadde puppefest med venninner, på grunn av at hun skal fjerne silikonen i puppene i dag.

- Puppene mine er virkelig helt perfekte i utseende, form, størrelse.. Alt av det estetiske er bra. Men de er så harde! Altså virkelig stein harde, skrev hun på bloggen i august.

Steinharde pupper gjør det vanskelig for bloggeren å sove på magen, noe hun kjenner på.

I august spurte Nettavisen fagansvarlig plastikkirurg Hilde Bugge ved Aleris-sykehusene om det Isachsen beskriver og får bekreftet at utvikling av såkalt hard kapsel er en kjent komplikasjon:

- Med dagens moderne silikonproteser er risikoen for kapsling betydelig redusert, og det er sjelden vi ser tilfeller med hard kapsel, sa Bugge i et e-postsvar til Nettavisen den gang.

For noen dager siden la Isachsen også ut et bilde på Instagram hvor hun viste følgerne sine et bilde av seg selv i undertøy som en slags "oppladning" til fjerningen av silikonpuppene.

Andre norske bloggere poster også mange bilder på Instagram om dagen, og Marna "Komikerfrue" Haugen Burøe postet torsdag dette bildet av seg selv og sønnen Dexter. Bildet får mange positive kommentarer.

Bloggeren Anniken Jørgensen har derimot postet et bilde som har fått litt mer negative reaksjoner fra følgerne sine. Hun har nemlig reist til Dubai, og det vekker reaksjoner.

I utlandet får David Beckham oppmerksomhet på Instagram fordi han er avbildet med øyesminke på The Love Magazine sin forside for januar.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken