11. januar la blogger Sophie Elise seg nok en gang under kniven, men denne gangen for å fjerne silikonen i brystene.

Mandag legger hun noen bilder av seg etter operasjonen på Instagram.

«Kan ikke tro jeg har fjernet silikonen, hadde helt ærlig trodd jeg ville feige ut men.. I dag fikk jeg for første gang se puppene mine uten bandasje, og det ble en helt annen opplevelse enn jeg hadde sett for meg», skriver hun under bildene.

«Slik som dette ser jeg ut nå ❤️ Veldig uvant, litt skummelt og litt fab. Og rart å tenke på at jeg hatet denne kroppen over alt på jord for noen år siden, men nå har gått frivillig tilbake», fortsetter hun.

Sophie Elise har publisert flere bilder på bloggen, i de to innleggene «De første bildene av min nye kropp» og «I dag fikk jeg se puppene min for første gang».

Sveisen ettåring

Smårollingen med profilnavnet @babychanco på Instagram har tatt internett med storm. I skrivende stund nærmer den sveisne ungen seg hårreisende 400.000 følgere.

Den fyldige hårmanken kan gi mer enn bare 15 minutter med berømmelse. Ifølge den svenske avisen Expressen har Baby Chanco landet en kontrakt med hårproduktgiganten Pantene, og en reklamefilm med tittelen «The Hairy Tale» skal allerede være spilt inn.

Råd for lykkelig ekteskap: - Ha sex hele tiden

Nylig skrev Nettavisen om de fire faktorene som ofte spiller inn i et samlivsbrudd. En av årsakene er misnøye med sexlivet.

Modell Ashley Graham har vært gift med fotografen og regissøren Justin Erwin i åtte år. I et intervju med Elle kommer hun med sitt enkle råd til et lykkelig ekteskap:

- Bare ha sex. Ha sex hele tiden. Selv om lysten ikke er der, ha sex. Etter min erfaring begynner vi å bjeffe mot hverandre hvis vi ikke har sex. For oss er det bare «Åh, la oss ha sex, og så er vi rett tilbake på den gode stemningen», sier hun til magasinet.

Egg danket ut Kylie Jenner

Om du har lagt merke til dette egget i feeden din på Instagram i det siste, er det ikke tilfeldig.

Profilen @world_record_egg satt seg som mål å danke ut det mest populære innlegget på Instagram noensinne - Kylie Jenners babybilde med over 18 millioner likes.

Og det har de klart. I skrivende stund har «verdensrekordegget» satt verdensrekord med godt over 23 millioner likes på Instagram.

Hesblesende akrobatikk

Gymnast Katelyn Ohashi fikk perfekt score og 10 poeng for denne hesblesende akrobatikken - og et tilsynelatende samlet internett trykker henne til sitt bryst.

- En av USAs største idrettsstjerner, og jeg vil ikke høre noe annet, skrev selv en av redaktørene i Popular Science om fremførelsen.

Jenny Skavland og skittentøykurven hennes får også en del oppmerksomhet ...

Det gjør også Miley Cyrus og Liam Hemsworth for denne denne videoen:

Hun sa ja!

Den amerikanske Hollywood-skuespilleren Chris Pratt har fridd til kjæresten Katherine Schwarzenegger, og på Instagram melder Pratt at datteren til Arnold Schwarzenegger sa ja.