Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på Instagram

Jenifer Lopez har de siste dagene droppet å spise karbohydrater og sukker, og oppfordrer følgerne sine til å bli med henne på en ti-dagers utfordring.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn og utland akkurat nå.

Den amerikanske skuespilleren Jennifer Lopez har kastet seg på en utfordring om å kutte ut både sukker og karbohydrater i ti dager.

Artisten og skuespilleren nærmer seg 50 år og har lagt ut et bilde som viser en imponerende fysikk.

«Dag fire og jeg føler meg litt bedre. Hvem er med meg?», skriver hun på Instagram, etterfulgt av hashtagene #10daychallenge #NoCarbsNoSugar

Miley Cyrus, amerikansk skuespiller og artist, forteller at hun skal opptre på årets Grammy-utdeling den 10. februar.

Den norske bloggeren Kristin Gjeldsvik offentliggjorde tidligere denne måneden at hun er gravid. Nå har hun postet et bilde på Instagram hvor hun innrømmer at hun fortsatt ikke har vent seg til tanken på at hun er gravid.

«Hadde det ikke vært for en av disse gravid-appene jeg har lastet ned, hadde jeg ikke visst at jeg i dag entret tredje trimester... Eller semester, som jeg trodde det het», skriver hun videre.

Bloggeren Sophie Elise Isachsen er ikke gravid, men det skjer endringer også i hennes liv for tiden. Hun har nylig fjernet silikonet hun hadde i brystene, og deler nå et bilde av seg hvor vi kan se hvordan de nye brystene hennes ser ut.

«Hvorfor være trist når du kan være søt», skriver hun i Instagram-innlegget.

I går var datamaskinen Macintosh 35 år, og på Instagram har Mashable lagt ut en bildeserie hvor vi får se et knippe bilder av gamle Mac-maskiner.

Les mer

Sophie Elise: - Frister jævlig lite å få barn under denne regjeringen

Les mer

Kjetil Rolness går hardt ut mot Sophie Elise: - Hun er rett og slett ikke moden nok til å få barn

Les mer

Sophie Elise raser mot TV3: Oppfordrer til boikott

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto