I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Bakebloggeren Ida Gran-Jansen og hennes samboer, Eirik Lyssand, ble søndag foreldre for første gang.

Det røper den tidligere Farmen Kjendis-deltakeren på sin Instagram-konto, der hun også forteller at den nyfødte har fått navnet Max.

«Vi er forelsket i den lille gutten allerede», skriver Gran-Jansen i Instagram-posten som ble delt mandag ettermiddag, og som først ble omtalt av Dagbladet.

Rein Alexander forlovet

I sommer kunne sangeren Rein Alexander (47) og Marie Bjaaland (24) glede seg over å bli foreldre til tvillinger, og nå ser det ut til at gleden fortsetter.

På Instagram torsdag kveld kunne dem begge avsløre at de er blitt forlovet.

Det er TV 2 som først omtaler saken.

- Hun sa ja, skriver Rein Alexander til et bilde av ringen han har gitt til sin 23 år yngre forlovede.

For Rein Alexander sin del er ikke dette første gang han forlover seg.

I tre og et halvt år var Alexander og Silje Eirin Solheim et par, men etter to år som forlovet, brøt de forlovelsen i 2009.

I 2012 fant han lykken med Siw Hege Arntsen, og forlovet seg. To år senere gikk de imidlertid fra hverandre.

Justin Bieber ber fansen om råd

Tidligere i vinter skrev Nettavisen om at Bieber snakket ut om forholdet til kona i magasinet Vogue, og fortalte blant annet at hun er tryggheten han alltid har ønsket seg. Det kom også fram at paret har gått i terapi etter bryllupet.

Det er imidlertid ikke bare ekteskapet som kan være litt vanskelig til tider. Søndag postet Bieber nemlig et bilde på Instagram hvor han åpnet opp om hvordan han har det for tiden.

Har slitt

Han skriver at han ønsker å holde fansen oppdatert, og at det er derfor han forteller dem om situasjonen sin.

«Jeg har slitt veldig. Jeg føler meg bare veldig frakoblet og rar. Jeg kommer alltid tilbake igjen, så jeg er ikke bekymret, men ønsker bare å nå ut til dere for å spørre om dere kan be for meg», skriver han.

Videre skriver Bieber at Gud er trofast, og at det vil hjelpe at fansen ber for han.

Støtte fra fansen

I kommentarfeltet på Instagram møter superstjernen støtte, og flere kommer med oppmuntrende ord.

«Du er sterk. Du har vært gjennom mye siden du var liten. Du har kommet deg over store hindre og tonn med press. Det er ingenting du ikke kan klare eller overvinne. Du fikser dette», skriver en.

En annen kommenterer at han bør snakke med kona si, for det vil hjelpe. Mens andre skriver at de ber for han, og skriver at han ikke er alene.

«Vi er alle med deg, Justin», skriver en i kommentarfeltet, og legger til et hjerte.

Flere bilder

Justin Bieber er imidlertid ikke den eneste som har trukket oppmerksomhet på Instagram.

For to dager siden fylte faren til den verdenskjente skuespilleren og modellen, Amber Rose (35), år - og i den anledning delte supermodellen flere bilder fra barndommen som en hyllest til sin far.

Bildene, som strekker seg flere år tilbake, får fansen til å sperre opp øynene, og flere kan ikke tro at det er den verdenskjente modellen de ser.

Også kjendiser her til lands har delt hyppig på Instagram de siste dagene.

Blant andre artist Adelén og kjæresten, «Skal vi danse»-proffdanser Benjamin Jayakoddy, som for tiden nyter late dager på stranda i Barcelona.

Også «Skam»-stjernen Iman Meskini har tatt turen utenlands. Torsdag delte hun et bilde av seg selv fra Jordan der hun leser fra Koranen.

Programleder Katarina Flatland er også blant kjendisene som har tatt seg fri fra sine faste gjøremål. Fra fjellet deler hun et bilde av seg selv og ektemannen som nyter en tidlig påsketilværelse.