Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på Instagram

Humor

David Beckham blir totalt tatt på senga av James Cordens elleville spøk.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Du husker sikkert statuen av fotballspilleren Christiano Ronaldo (34) som i 2017 ble latterliggjort over hele verden for hvordan den så ut. Spesielt ansiktet til Ronaldo fikk kunstneren, Emanuel Santos, mye kritikk for.

Les også

Ronaldo-byste ble latterliggjort - nå har kunstneren forsøkt igjen

Nå har det skjedd igjen. Men denne gang på humoristisk vis, i regi av den britiske komikeren og programlederen James Corden (40).

I sitt populære program «The Late Late Show» utsettes den tidligere verdensberømte fotballspilleren David Beckham (43) for en ellevill spøk. Cordan har nemlig fått Beckham til å tro at en ny statue av ham skal avdukes, men i dét duken går av er det imidlertid et helt annet syn som treffer den tidligere fotballspilleren.

Statuen er nemlig slående lik bysten Ronaldo fikk tildelt for to år siden. Den hysteriske reaksjonen til Beckham har Beckham selv delt på Instagram.

Lagt inn på sykehus

Beckhams reaksjon har på kort tid gått viralt i internasjonale medier, så vel som sosiale medier.

Likevel er det ikke bare 43-åringens hysteriske reaksjon som har fått mye oppmerksomhet de siste timene. Her til lands er det den tidligere «Senkveld»-programlederen som har stått for overskrifter etter at han delte et bilde på Instagram fra sykehussenga.

- Johooo! Nyesteinen er nå ute av kroppen etter ni uker. Tusen takk til alle de fantastiske folka ved Aker Sykehus, skriver han til bilde som på kort tid har mottatt flere bedringsmeldinger fra fans og venner.

Prisvinner

Fra sykehussenga til rød løper - for komiker Kevin Vågenes (32) er det helt andre ting som preger hans hverdag om dagen. Sent tirsdag kveld kunne 32-åringen meddele at han har vunnet en pris med det populære programmet sitt «Parterapi».

- Tusen takk til juryen som valgte å gi meg denne prisen. Det er en ære å komme inn i rekken av så mange tidligere prisvinnere som jeg har sett opp til, skriver han blant annet til bilde av seg selv og statuetten.

Flere bilder

Internasjonalt er det helt andre selfier som trekker oppmerksomhet. Onsdag morgen overrasket søstrene Kylie og Kendall Jenner med splitter nye bilder av seg selv i kjent Kardashian-stil.

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord

Kommentarer til denne saken